Ucuz Ayakkabi
-
S.a müridler ayakkabi önerilerinize ihtiyacim olacak adidas ve nike ilk tercihlerim
ucuz yollu önerebileceginiz websitesi flnda olur gittigidiyorda olur dipnot : 50 60 gecmezse iyi olur malum ögreciyük
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------
S.a müridler ayakkabi önerilerinize ihtiyacim olacak adidas ve nike ilk tercihlerim
ucuz yollu önerebileceginiz websitesi flnda olur gittigidiyorda olur dipnot : 50 60 gecmezse iyi olur malum ögreciyük
-----------------------------
hocam nike adidas diyosun 50yi felan geçmeyecek diosun tezatlık yokmu sencede ? -
hiç aklın kesiyor mu orjinal adidası ucuz alabilecğein? hocam kimse vermez. haa yurt dışından getirmiştir ucuzdur belki. oda zor be hocam. en iyisi gitcen bi outlet mağazasına alıcan
-
ben aldım nike , 45 liraya , her ayın son gunu indirim oluyor boynerde bi bak derim
-
hocam git jump al. Neden; Ucuz yollu aldığın nike adidas ayak sağlığının azına tükürüyo. Jump dayanıklıdır. Ve kalitedir. Modellerde güzel bi incele anlarsın. bid lescon'un trekking modeli var yeni gayet güzel ayakkabıdır.
-
hocalar orjinala cok yakin modeller görüyorum nette özelliklede istanbul civarinda cok var diyorlar bunlara nasil ulaşabilirim bana bu önemli
orjinalde alsak korsanda alsak en fazla bir sezon giyebiliyorum
-
valla rahatlıkta yalnız levis footwear üzerine tanımam. ha bir de puma. önceliğim levi's footwears.
-
Hocam ayakkabıyı internetten değilde mağazasından alırım her zaman.Söz konusu spor ayakkabı olunca Nike benim ilk tercihim tabi.
Taksimdeki nike mağazası en uygun fiyat bence.Genelde oradan alıyorum.. Tavsiye ederim.
-
lotto
-
Rahatlık konusunda adidas,nıke ve puma tercihimdir adidas ve nıke o fiyata zor ama 10 15 tl verip puma bulabiliten var