Ucuz Ayakkabi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

S.a müridler ayakkabi önerilerinize ihtiyacim olacak adidas ve nike ilk tercihlerim 

ucuz yollu önerebileceginiz websitesi flnda olur gittigidiyorda olur dipnot : 50 60 gecmezse iyi olur malum ögreciyük 

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniper_tnr
    sniper_tnr's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:
    -----------------------------

S.a müridler ayakkabi önerilerinize ihtiyacim olacak adidas ve nike ilk tercihlerim 

ucuz yollu önerebileceginiz websitesi flnda olur gittigidiyorda olur dipnot : 50 60 gecmezse iyi olur malum ögreciyük 

-----------------------------
    hocam nike adidas diyosun 50yi felan geçmeyecek diosun tezatlık yokmu sencede ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

hiç aklın kesiyor mu orjinal adidası ucuz alabilecğein? hocam kimse vermez. haa yurt dışından getirmiştir ucuzdur belki. oda zor be hocam. en iyisi gitcen bi outlet mağazasına alıcan

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mischka
    mischka's avatar
    Erkek

ben aldım nike , 45 liraya , her ayın son gunu indirim oluyor boynerde bi bak derim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    hocam git jump al. Neden; Ucuz yollu aldığın nike adidas ayak sağlığının azına tükürüyo. Jump dayanıklıdır. Ve kalitedir. Modellerde güzel bi incele anlarsın. bid lescon'un trekking modeli var yeni gayet güzel ayakkabıdır.

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

hocalar orjinala cok yakin modeller görüyorum nette özelliklede istanbul civarinda cok var diyorlar bunlara nasil ulaşabilirim bana bu önemli 

orjinalde alsak korsanda alsak en fazla bir sezon giyebiliyorum 

asdasdsa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

valla rahatlıkta yalnız levis footwear üzerine tanımam. ha bir de puma. önceliğim levi's footwears. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ayakkabıyı internetten değilde mağazasından alırım her zaman.Söz konusu spor ayakkabı olunca Nike benim ilk tercihim tabi.

Taksimdeki nike mağazası en uygun fiyat bence.Genelde oradan alıyorum.. Tavsiye ederim.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    lotto

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Rahatlık konusunda adidas,nıke ve puma tercihimdir adidas ve nıke o fiyata zor ama 10 15 tl verip puma bulabiliten var

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 1314 Toplam Mesaj: 10