Ucuz Fiyatlı E-İnk Özellikli Ebook Reader Arıyorum
-
Merhaba arkadaşlar,
bildiğiniz e-ink özellikli 50 tl altı ebook reader var mı?
-
sıfır arıyorsan 50 lira altı bulman imkansız. ikinci el arıyorsan da çok düşük. 1 ay kadar önce ben aldım 2.el 175 liraya daha ucuzu yoktu :)
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------sıfır arıyorsan 50 lira altı bulman imkansız. ikinci el arıyorsan da çok düşük. 1 ay kadar önce ben aldım 2.el 175 liraya daha ucuzu yoktu :)
-----------------------------hocam amerikada olsak 79 dolar amazon kindle ama göndermiyorlar işte buraya ahh ahh
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------g2k bunu yazdı:
-----------------------------sıfır arıyorsan 50 lira altı bulman imkansız. ikinci el arıyorsan da çok düşük. 1 ay kadar önce ben aldım 2.el 175 liraya daha ucuzu yoktu :)
-----------------------------hocam amerikada olsak 79 dolar amazon kindle ama göndermiyorlar işte buraya ahh ahh
-----------------------------gittigidiyor'da falan 300 liraya satıyorlar onu da türkiye'de kullanışlı olmuyormuş o kimse tavsiye etmiyor.
-
g2k bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------g2k bunu yazdı:
-----------------------------gittigidiyor'da falan 300 liraya satıyorlar onu da türkiye'de kullanışlı olmuyormuş o kimse tavsiye etmiyor.
-----------------------------onlara pek güvenmiyorum hocam, hem 79'lığı 300'e satmak çok fazla hem de bozuk çıkar falan belli olmaz.