Ucuz Görüntülü Konuşma Nokia Hangi Telefon Önerirsiniz?
-
e baktım 530 ytl Her bir halt var. 2 Tane alacam önerirmisiniz yada Daha ucuz bildiğiniz nokia nın görüntülü konuşmalı telefonu varmı? (Genpa veya kvk lı)NOKIA 6280 -
erıcson lar var bır bak derım burda varmı bılmıyorumda bula bılırsen erıckson k800i alderım fotograf cekımi cooooook kalıtelı ayrıca ve cok ozellıgı var goruntulu konusmayada uygun denedık oldu
-
sanırım 6280 en ucuz 3g. telefonu bikaç hafta kullandım, series60 lara alıştığım için bıraktım, ama güzel telefon,..
-
ben 1 ay önce nokia n70 aldim garanti genpa ve görüntülü konşma war pazarlıkla alirsin 500 yada daha ucuza heralde....
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
erıcson lar var bır bak derım burda varmı bılmıyorumda bula bılırsen erıckson k800i alderım fotograf cekımi cooooook kalıtelı ayrıca ve cok ozellıgı var goruntulu konusmayada uygun denedık oldu
-----------------------------Bir kere nokia dan şaşdım siemens aldım 2 ayda 4 defa bozuldu sonra yenisiyle değişeceklerdi nokia istedim. Nokia dışı telefona tövbeliyim dayı Aman
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------
ben 1 ay önce nokia n70 aldim garanti genpa ve görüntülü konşma war pazarlıkla alirsin 500 yada daha ucuza heralde....
-----------------------------Güzelmiş Biraz büyük ama sevgilimede alacam biraz bayan için kaba değilmi ? :) ama saol bir değerlendireyim
-
evet ya bayan icin fazla kaba bencede :D birazcık takozumsu goruntusu war ozellikleri falan hosta bunu dusunmemisler yaparken cebi dolduruyo :D
-
nokia N70 uygun bi seçim olabilir.bende kullanıyorum.ara sıra donup beni çıldırtsada güzel telefon.
-
6280 Rulz Yanında BLUETOOTH kulaklık HEDİYE VeriliyoR.) 500 YtL Alırsın.. DEğer O Telefona..
-
ben 6288 aldım 480 ne vallaha şu an dolayısıyla 1 şikayetim olmadı genpa garantili tanıdık olduğu için saolsun indirim yaptı 3g de desteklio daha ne isterim :)
-
sana 3310 çok bile, bunu kullan hemde ucuz
Toplam Hit: 4410 Toplam Mesaj: 11