Ucuz Güneş Paneli Nerden Bulurum??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    0.4 - 1 Amper arası akım verebilecek, 5YTL civarında güneş panelleri lazım bana, bi ara şeyhimizin güneş enerjili el feneri projesi vardı, güneş panelleri hakkında bişiiler biliyosunuzdur...Bu panellerden fazla sayıda lazım, yani toptan almayı düşünebiliriz eğer uygun olursa fakat dediğim gibi 5YTL felan denk gelirse buraya yazın, ne biliim site olur dükkan olur, bakkal olur :))...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Bedavaya yollardan toplayabilirsin.:D

bende ciddi ciddi düşünüyorum.Bulundukları yerlerin haritasını çıkardım bile.İstersen göndereyim....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek
    çok çok zor o fiyata 0.4-1 amper arası güneş paneli bulman ama 2n3005 lerle yapabilirsin buda uğraştırıcı ve araştırılması gereken bir iş :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı yollardan toplamak dediğin hani şu yerlere takılan parkeler var güneş panelli gece olunca yanıyor onlar mı yoksa trafik ışıklarının tepesindekiler mi?? He birde Ankara migrosta(Ankamall) da var ama güçleri ne ne değil bilmiyom(tabi gene beleşten=adamlar elektronik sistem kurmuş her ürünün altına güneş enerjisi ile çalışan elektronik fiyat etiketi :D). onlardan da bi araklayım bakam nası verimi felan...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Hacı geçenlerde gittigidiyor ya da hepsiburada da gördüm. Kargo parası 3 YTL falandı, zımbırtı ise 2-3 arasında değişiyor, ama amperlerini unuttum. Bende güneş enerjili oyuncak araba yapacam :)

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

ewet ni ara bende ilgileniyodm amma sırf panelle olmuyosanırımbide bunların pilleri wamış

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 3199 Toplam Mesaj: 6