folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ucuz Müzik Aletleri Satan Yerler?

Ucuz Müzik Aletleri Satan Yerler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

doğum günü için bir tane kısa sap bağlama alıcam birde duruma göre gitar varmı bildiğiniz ucuza satan kelepir yerler? 3 gün içinde almam lazım daha bütçeme göre bir yer bulamadım yardım bekliyorum [:

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

istanbuldamı?

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

yok hocam istanbula gitme imkanım yok ama satan yerin internet sitesi varsa olabilir yada telefonu parasını yollar kargolatırım.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

peki dükkanı  olan arkddşlar var mı? duruma göre 15 tane gitar(suzukı) alınacaktır.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Yukarı {:

müridler yokmu bi tanıdık 4 günüm kaldı ortada hediye yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

gittigidiyorda var hocam bi bak 50 tl ye 75 lira verirsaen kendi gitarımı satarım sana  barcelona marka.

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

hocam sazı aldıktan sonra ikinci planda gitar :) gittigidiyor dakiler çok dandik hediye alıyoz biraz gözede güzel gözüksün diyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Hacı Kısa Sap Bağlamayı Netcen Uzun Al

Kılıf+Bağlama = en fazla 80 ytl'dir.

Kılıf+Gitar       = en fazla 90 ytl'dir.

Şaşmaz... Kaset Satan Yerlerde görürsün

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

IronEagle

hocam sağol şimdi yeniden bi bakıyım dedim bir tane müzik evi güzel bir saz koymuş adama mesaj attım kabul etsin msn de bi çaldırıyım sazın tınısı güzelse alıcam.

Toplam Hit: 2713 Toplam Mesaj: 9