Ucuz Tablet Tavsiyesi
-
Merhaba hocalar. Bir cafe için 50 tane 9 ya da 10 inch lik tablet alımı yapacağız. Fakat fiyatın olabildiğinin en minimumda olması gerekiyor. Alibaba ve dx'e baktım, fiyatlar 180-200TL civarından başlıyor. Toplu şekilde daha ucuza temin edebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz ?
-
O fiyattan daha ucuza bulamazsın hocam. Heleki 10 inç. 7 inç 512 MB ramli Android İCS sürümde elde kalmış tabletler 50-60 lira Çin sitelerinde. Fakat onlarda şarj aletine bağımlı olur tabletler.
-
mkyb bunu yazdı
O fiyattan daha ucuza bulamazsın hocam. Heleki 10 inç. 7 inç 512 MB ramli Android İCS sürümde elde kalmış tabletler 50-60 lira Çin sitelerinde. Fakat onlarda şarj aletine bağımlı olur tabletler.
hocam şarj sorunu yok zaten masalarda sabit olacak takılı şekilde. Alibaba'da falan toplu alım alınca uygun fiyata gelebiliyor ya belki gözümden kaçan olmuştur diye konuyu açtım. 50-60 liralık olanlara da link alabilir miyim yine de ben 7' en ucuz 100 liraya gördüm de
-
Haklisin bakmayali dolar yukseldiginden fiyatlarda ucmus. En uygun 90 liraya sim kart girisli bulabildim bende.
-
Eyv yine de hocam
-
yurt dışından 10 tanenin üstüne tablet felan getirtmeye kalkmayın. Ticarete gitdiğini düşünürlerse kan alırlar.