Ucuz Telefon Gorusmeleri
-
Suan yurt disindayim. Ozellikle turkiyede mobil ve sabit telefonlari uygun fiyata nasil arayabilirim ?
Hem aramak hemde aranmak istiyorum. Voip kullanabilirim. Internet erisimim var.
Onerileriniz nedir ?
-
Abi sanırım hala Kuveyt'tesin.Bence oranın operatörlerinden birinin sim kartını al derim.Yoksa Turkcell fena geçiriyor yurtdışında.
-
Mustafa bunu yazdı
Abi sanırım hala Kuveyt'tesin.Bence oranın operatörlerinden birinin sim kartını al derim.Yoksa Turkcell fena geçiriyor yurtdışında.
Evet 3-4 ay burada olacagim.
Turkcell 30 dk = 49 tl veriyor roming. Bir hattim icin bunu kullaniyorum.
Diger telefonumda kuveyt operatorlarine baktim. local aramalarda bizden bile daha ucuz. Ama ben genelde turkiye ariyorum. Turkiyeyi arayinca turkcelden daha pahaliya geliyor =)
-
Kuveyt hattan internet alsan skype ile konuşsan ? Wifi olan yerden wifiyle devam etsen olmaz mı
-
yunusdogan bunu yazdı
Kuveyt hattan internet alsan skype ile konuşsan ? Wifi olan yerden wifiyle devam etsen olmaz mı
Hocam enteresan ama skype sitesi kuwait te engelli. Kullanamiyorsun. Kredi satin alabilecegin her noktaya erisim yok. Engelli. Ama cep telefonumdaki skype i kullanabiliyorum =)
Hocam ben aranmak ta istiyorum. Beni hem arasinlar hemde ben oonlari arayabileyim.
Bu tarz ii bir voip varmi ?
-
şöyle bi şey buldum hocam, sana gelen aramalar için bir numara veriyorlar, böylece incoming de outcoming call da arayabilirsin/aranabilirsin
https://www.voiptalk.org/products/Incoming+Numbers
siteye girince live chat açılıyor, oradan sorabilirsin adama detayları
unbalanced tarafından 01/Tem/14 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Türk Telekom kullanıyorsan Wirofona bak derim.