Ucuz Ultrabook (Tavsiye)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Merhaba arkadaslar bir iş sözleşmesinde işin sonunda karsi tarafa 3 tane ultrabook verecegimi tayut etmiş bulunmaktayım; sözleşmede marka model ve özellik sınırlaması olmamakta.

çokta abest kacmasin diye 10-11 inc vs bir cihaz degilde http://www.sadecenotebook.com/hp-pavilion-c6d34ea-14-b030st-core-i3-2367m-14-ghz-4-gb-32-gb-ssd-500-gb-14-windows-8-pmu289644?ref=akakce&v=1.13.8 seklinde bir sey dusundum. Sizin oneriniz varmidir ? 

ne kadar ucuz o kadar iyi

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

casper ın ultrabook serisine ait bişeyleri yok mu hocam? daha ucuz olur belki

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/gununolayi.html

tam incelemedim ama günün olayıymış.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Bosuna demiyorum pazar.org'u kullanin diye, 50 lira daha ucuz.
    pazar.org/urun/EXPER-UltraBook-L4B-C04-Siyah-Core-i3-2367M-4GB-320GB-Intel-HD-14-Free-Dos.html

Tabi freedos ve 320 gb sata.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    telekom bunu yazdı
    pazar.org/urun/EXPER-UltraBook-L4B-C04-Siyah-Core-i3-2367M-4GB-320GB-Intel-HD-14-Free-Dos.html

tabi hocam ama freedos olunca OS ucreti odemem gerekecek yine, Projede kullanılmak üzere dedigi icin hdd sorun olmaz ama OS bana girer

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    telekom bunu yazdı

tabi hocam ama freedos olunca OS ucreti odemem gerekecek yine, Projede kullanılmak üzere dedigi icin hdd sorun olmaz ama OS bana girer

İsin ucunda sozlesme varsa sirkette vardir. Sirketler genelde win. icin sirket lisansi alir. Onu kullanma gibi bir imkanin yok mu?
    Ya da mis gibi linux var (:

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    telekom bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    telekom bunu yazdı

İsin ucunda sozlesme varsa sirkette vardir. Sirketler genelde win. icin sirket lisansi alir. Onu kullanma gibi bir imkanin yok mu?
    Ya da mis gibi linux var (:

aramizda kalsın karsı taraf bir devlet kurumu :) yazdigimiz yazilim sadece windows da calisiyor

undefined-01 tarafından 30/Eki/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 7