Ucuz Ultrabook (Tavsiye)
-
Merhaba arkadaslar bir iş sözleşmesinde işin sonunda karsi tarafa 3 tane ultrabook verecegimi tayut etmiş bulunmaktayım; sözleşmede marka model ve özellik sınırlaması olmamakta.
çokta abest kacmasin diye 10-11 inc vs bir cihaz degilde http://www.sadecenotebook.com/hp-pavilion-c6d34ea-14-b030st-core-i3-2367m-14-ghz-4-gb-32-gb-ssd-500-gb-14-windows-8-pmu289644?ref=akakce&v=1.13.8 seklinde bir sey dusundum. Sizin oneriniz varmidir ?
ne kadar ucuz o kadar iyi
-
casper ın ultrabook serisine ait bişeyleri yok mu hocam? daha ucuz olur belki
-
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/gununolayi.html
tam incelemedim ama günün olayıymış.
-
Bosuna demiyorum pazar.org'u kullanin diye, 50 lira daha ucuz.
pazar.org/urun/EXPER-UltraBook-L4B-C04-Siyah-Core-i3-2367M-4GB-320GB-Intel-HD-14-Free-Dos.html
Tabi freedos ve 320 gb sata. -
telekom bunu yazdıBosuna demiyorum pazar.org'u kullanin diye, 50 lira daha ucuz.
pazar.org/urun/EXPER-UltraBook-L4B-C04-Siyah-Core-i3-2367M-4GB-320GB-Intel-HD-14-Free-Dos.html
Tabi freedos ve 320 gb sata.tabi hocam ama freedos olunca OS ucreti odemem gerekecek yine, Projede kullanılmak üzere dedigi icin hdd sorun olmaz ama OS bana girer
-
rakkoc bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Tabi freedos ve 320 gb sata.
tabi hocam ama freedos olunca OS ucreti odemem gerekecek yine, Projede kullanılmak üzere dedigi icin hdd sorun olmaz ama OS bana girer
İsin ucunda sozlesme varsa sirkette vardir. Sirketler genelde win. icin sirket lisansi alir. Onu kullanma gibi bir imkanin yok mu?
Ya da mis gibi linux var (: -
telekom bunu yazdırakkoc bunu yazdıİsin ucunda sozlesme varsa sirkette vardir. Sirketler genelde win. icin sirket lisansi alir. Onu kullanma gibi bir imkanin yok mu?telekom bunu yazdı
Tabi freedos ve 320 gb sata.tabi hocam ama freedos olunca OS ucreti odemem gerekecek yine, Projede kullanılmak üzere dedigi icin hdd sorun olmaz ama OS bana girer
Ya da mis gibi linux var (:aramizda kalsın karsı taraf bir devlet kurumu :) yazdigimiz yazilim sadece windows da calisiyor
undefined-01 tarafından 30/Eki/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir