Ucuz Ve Kaliteli Hosta İhtiyacı Olan Baksın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurtcobani
    kurtcobani's avatar
    Erkek
    birçok arkadaşımın host sıkıntısı çektiğini gördüm formlarda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama biliyorsunuzki sponsorluğunda bir sınırı var :) bu sebepten dolayı kampanya düzenlemeye karar verdim. tbt linux paket sınırsız alan sınırsız trafik 1 adet ftp erişim 10 adet email adresi 2 adet mysql db hizmet bedeli aylık: 5 tl. yıllık: 50 tl. not: 1 den çok domain için özel teklif isteyebilirsiniz (adult,werez vs.)barındırabilirsiniz.

Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Yada Yoldan Çekil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PLuToNiuM
    PLuToNiuM's avatar
    Erkek

Sence Sınırsız alan,Sınırsız trafik diye bir şey varmı?Sen Bu söylediğin şeye inanıyormusun. Hostgator da aynen sınırsız diyor herşeye, fakat bu sınırı belirleyen bir CPU oranı var biliyosun.

Bak ben şurayı 3 yıl kullandım.halada kullanırım. Gayet memnunum seninki yıllık 50 Tl imiş. Bak burası yıllık 12$ + 1 ayda bedava... :')

http://www.3ix.org/one_dollar_web_hosting.php

adult ve warez gibi + bir onay vermişin. ona bişe diyemem işte..

Hayırlı satışlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca sen kimsin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

alayım burayı bakarım

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 1303 Toplam Mesaj: 4