Ucuz Ve Kaliteli Reseller Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Selam arkadaslar turhostun satınaldıgı webadam kullanıyordum smdı aktıf  hale gelecek 3 etıcaret sıtesı ıcın reseller ıhtıyacım dogdu . statık ıp ve ssl alacagım bu nedenle reseller ıstıyorum. 

mevcutta sıtelerım var aktıf olarak 3 tane kadar onları barındıracagım bır reseller arıyorum. 

webadamdan https://www.netinternet.com.tr/ e gectım . ılk etapta reseller alacaktım dırekt dalgınlıgıma gelmıs hostıng hızmetı almısım para yatırdım 2. ay reseller odemesı yaptım addon domaın olarak sınırsız hostıng kullanıyordum oda nesı 

inode 100k ımıs ılk defa karsılastım 200 mb altyapıda cache sıstemı yapan bır den fazla modul bır dunya dosya olusturuyor 100 tane resım bır kac tane scrıpt kurulu inode limiti doluyor delirdim .

neyse sonra reseller ıcın para yatırdım 

domaınım ılk hosta kayıtlı dıye resellere gecıremedıler addon domaınlerden bırını aktıf edın dedım addon dan ckartın dedıler cıkarttım , yok hala kayıtlı dedıler .bır turlu resellera gecıremedıler. 

adamlardan ıstedıgım asıl onemlı olay kurumsal hostıngtekı ana domınımı resellerda bır paket acıp oraya aktıf edın (addonları sıktıret onları ben hallederım dedım) sıstemde aldıgım full backup var bunu o actıgınız paketın ıcıne koyun dedım 

adamlar bunu yapamayız dedı ticketle 3 4 tane musterı temsılcısı bunu yapamayız dedı. Halbuki ben telefonda konustugum zaman 2 kere teyıt ettı musterı temsılcısı yapabılırız dedı. Teknık destektekı ınsanlardan istediğim 

kurumsal bayı sıstemındekı full yedegımı .zip ya da .tar formatını dırekt olarak reseller ıcerısınde bır paket tanımlayıp onun ıcıne sıkıstırılmıs formatta yuklemelerı ıdı . Dedım elımde vps yok ınt upload hızım sınırlı yapamıyorum . yapamayız vs dedıler. 

özet:net ınternetten memnun kalmadım ucuz reseller arıyorum

Sabit ip hizmeti ve ssl alacagım  15 lıra cıvarında onların da maalıyetı olacak 3 tane sıte ıcın mumkunse fıyatı 20 tl max 25tl  cıvarında olsun 2 3 gb alan yeterlı olacaktır. ucuza verenler var ama guvenemıyorum bana 2 3 sene saglam kalacak fırma eskı ve guvenılır  olmalı  

türkiye lokasyon

Linux

tavsiyelerinizi beklıyorum nette cok sıte var ama fakat detay yok 

hipokondriyak tarafından 13/Eki/16 00:53 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

https://www.veridyen.com/bayi-hosting.html

adamlarla ilgili bilgim yok dun buldum bende deneyecem

not: daha once denemedım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kebirhost, yıllardır kullanıyorum iyi firma. 

Önce  mail at isteklerini belirt ona göre hareket et. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keskinlikursat
    keskinlikursat's avatar
    Erkek

burayı kullan

https://www.fiberserver.net.tr/reseller-hosting.php

beleş gibi  herşey sınırsız   :  65 TL yıllık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

10 $ karşılığında 25 $ hediyesi var yani 2.5 ey ücretsiz 1 gb rem 1 core işyemci 20 gb hdd 2 tb bw 5 site için plesk panel yada ücretsiz centos web panel kurar paneli de beleşe getir. Kendi sunucun olur resel parasına vps al. Digitaloceandan

Ben 5 dolarlık olanı kullanıyorum 5 kişi vpn için kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım. Panel kurmadım ama apache kurup öyle web host olarak da kullanıyorum. Düşün derim çakarız sisteme centosu mis gibi olur. Düşün istersen.

x-files tarafından 13/Eki/16 10:48 tarihinde düzenlenmiştir

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

http://resellerhosting.com.tr/

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek
    keskinlikursat bunu yazdı

burayı kullan

https://www.fiberserver.net.tr/reseller-hosting.php

beleş gibi  herşey sınırsız   :  65 TL yıllık

hocam bu fırmanın sıtesı felam tamamlanmıs gorunmuyor hızmet aldınmı nasıllar.eger ıyı dıyorsan bızde alalım hızmet

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

netiyi.com

iki yıldır kullanıyorum bugüne kadar çok sıkıtı yaşamıştım diğer firmalarda ama bu firmada en ufak bi sıkıntı yaşamadım. Yaşanan sıkıntılarıda anında giderdiler. Teknik destekleri müthiş derecede hızlı. Çalışan ekibi de bilgili. 

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

netiyi.com

iki yıldır kullanıyorum bugüne kadar çok sıkıtı yaşamıştım diğer firmalarda ama bu firmada en ufak bi sıkıntı yaşamadım. Yaşanan sıkıntılarıda anında giderdiler. Teknik destekleri müthiş derecede hızlı. Çalışan ekibi de bilgili. 

iletişim adresı amasya amk guzel dıyorsun da 

fiberserver antep 

izmir istanbul ankara  denızlı bursa dısında bır fırmadan almam guven vermıyor ınsana 

reseller hostınge bakıyorum , aradım sadece yıllık odeme kabul edebılıyorlarmıs . bu bana guven vermıyor . ben aylık odeme taraftarıyım . 

@x-files dıgıtal oceanda zpanel kurmuslugum kullanmıslıgım var fakat sabit ip ssl alacagım turkıye lokasyon olmalı tr ıp aralıgında olmalı sıte o yuzden yerlı sıtelerde kullanamam zaten yabancı sıtede orayı kullanacagım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

alastyr önerebilirim ama sunucu üstündeki max dosya sayısı her firmada var diye biliyorum detaylarını konuşmak lazım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

alastyr önerebilirim ama sunucu üstündeki max dosya sayısı her firmada var diye biliyorum detaylarını konuşmak lazım

bılıyorum ızmır fırması da 75k inıdeyanıo yan sunucu uzerınden dosya lımıtnı 1 kb bıle tutmayan cache dosyaları fılan var toplam reseller ıcın 75k cok az bır rakam acıkcası 

Toplam Hit: 1649 Toplam Mesaj: 11
reseller reseller hosting tr lokasyon