folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ucuza Havale Yapabileceğim Bir Banka?

Ucuza Havale Yapabileceğim Bir Banka?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Erkek
    arkadaşlar pc parçalarını internetten almak zorunda kaldığımdan havale yaparken kafadan bi 15 ytl gidio, cüz-i havale masrafı bayılabileceğim birkaç banka yazar mısınız? şimdiden eyvallah ;)

F.K.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

En güzeli ptt hoca 1 ytl işlem masrafı alıorlar ama diğerlerini tam bilmiorum ,

tshirt parası yollarken 1 ytl almıslardı bizden...

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    internetten yolla iş bankası almıyo havale parası ben sırf havale parası ödememek için açtırmıştım online işlemi ama sevdim sonradan :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Kardeş eft bankalardan bankalara1.5  ytlye yapılabiliyorbazıları hiç almıyor bu garanti bankası için verdiğim örnekti.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    internetten yolla iş bankası almıyo havale parası ben sırf havale parası ödememek için açtırmıştım online işlemi ama sevdim sonradan :D

aynen bir kez actir rahat et 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

Birisi senin bilgisayarına girmiş olabilir yada keyloggerda olabilir herhangi bir trojende olabilir.Senin şifreni ele geçirir.Hesabında para varsa paralarını çalar.Alışveriş sitelerinde birşeyler alır.Ve zarara girersin parayı ödiyemessin.Parayı ödiyemiyince icra gelir.İcra gelincede sokakta kalırsın.Karın varsa senden ayrılır.Şarapçı olursun.Geberip gidersin:o 

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    doktordanger bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

Birisi senin bilgisayarına girmiş olabilir yada keyloggerda olabilir herhangi bir trojende olabilir.Senin şifreni ele geçirir.Hesabında para varsa paralarını çalar.Alışveriş sitelerinde birşeyler alır.Ve zarara girersin parayı ödiyemessin.Parayı ödiyemiyince icra gelir.İcra gelincede sokakta kalırsın.Karın varsa senden ayrılır.Şarapçı olursun.Geberip gidersin:o 

amma abartttın bankamatık kartı kredi kartı gibi degildir

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Yeni sistem geldi bilmiosunuz galiba..

EFT Yaparken ve Internet bankacılığında kredi kartı bölümüne girerken, sms atıyor gelen smsdeki şifreyi, hesaba girip işlemi onaylamanızı istiyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    akbanktan internet şubesi şifresi al havale yap eft yap bütün faturalarını öde hiç şubeye gitme hiç bişey için sıra bekleme extra para ödeme :) reklam gibi oldu ama öyle

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
Toplam Hit: 1134 Toplam Mesaj: 9