Ucuza Havale Yapabileceğim Bir Banka?
-
arkadaşlar pc parçalarını internetten almak zorunda kaldığımdan havale yaparken kafadan bi 15 ytl gidio, cüz-i havale masrafı bayılabileceğim birkaç banka yazar mısınız? şimdiden eyvallah ;)
-
En güzeli ptt hoca 1 ytl işlem masrafı alıorlar ama diğerlerini tam bilmiorum ,
tshirt parası yollarken 1 ytl almıslardı bizden... -
internetten yolla iş bankası almıyo havale parası ben sırf havale parası ödememek için açtırmıştım online işlemi ama sevdim sonradan :D
-
Kardeş eft bankalardan bankalara1.5 ytlye yapılabiliyorbazıları hiç almıyor bu garanti bankası için verdiğim örnekti.
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
internetten yolla iş bankası almıyo havale parası ben sırf havale parası ödememek için açtırmıştım online işlemi ama sevdim sonradan :D
-----------------------------aynen bir kez actir rahat et
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Birisi senin bilgisayarına girmiş olabilir yada keyloggerda olabilir herhangi bir trojende olabilir.Senin şifreni ele geçirir.Hesabında para varsa paralarını çalar.Alışveriş sitelerinde birşeyler alır.Ve zarara girersin parayı ödiyemessin.Parayı ödiyemiyince icra gelir.İcra gelincede sokakta kalırsın.Karın varsa senden ayrılır.Şarapçı olursun.Geberip gidersin:o
-
doktordanger bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Birisi senin bilgisayarına girmiş olabilir yada keyloggerda olabilir herhangi bir trojende olabilir.Senin şifreni ele geçirir.Hesabında para varsa paralarını çalar.Alışveriş sitelerinde birşeyler alır.Ve zarara girersin parayı ödiyemessin.Parayı ödiyemiyince icra gelir.İcra gelincede sokakta kalırsın.Karın varsa senden ayrılır.Şarapçı olursun.Geberip gidersin:o
amma abartttın bankamatık kartı kredi kartı gibi degildir -
Yeni sistem geldi bilmiosunuz galiba..
EFT Yaparken ve Internet bankacılığında kredi kartı bölümüne girerken, sms atıyor gelen smsdeki şifreyi, hesaba girip işlemi onaylamanızı istiyor.
-
akbanktan internet şubesi şifresi al havale yap eft yap bütün faturalarını öde hiç şubeye gitme hiç bişey için sıra bekleme extra para ödeme :) reklam gibi oldu ama öyle