Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
Ucuza Windows Lisansları Ne Kadar Güvenilir
Ucuza Windows Lisansları Ne Kadar Güvenilir
-
Arkadaşlar hepsi burada vb yerlerde 150-200 tly e windows lisansları satılıyor.. Bunlar ne kadar güvenilirdir?
ltcelik tarafından 23/Nis/18 15:06 tarihinde düzenlenmiştir -
50 liraya felanda var bende merak ediyorum bu konuyu
-
mantıklı düşünürsek hiçbirinin geçerliliği yok. fatura verenlerde kesin naylon fatura düzenliyordur. yarın birgün bela olur size
-
O lisanslar OEM lisans hocam.
eBay da çok daha ucuza bulabilirsiniz.
-
40 tlye aldım ben. W10 prof bir sıkıntı olmadı 1 senedir ama bilemiyorum yasal dayanağını.
formattan sonra tekrar etkinleştirdim . Yine sorun çıkmadı.
-
normal ev kullancısında sorun olacağını sanmıyorum ama server larda büyük sorun çıkar pek mantıklı değil gibi geldi bana
-
Ciddi yatırımcılar bence girmez öyle işlere.. kaynak daima şaibelidir bence..
-
Hazır lisans konusu açılmışken : Open lisanslarda kullanım şartı nasıl acaba birisi aydınlatabilir mi? İnternette okuduklarımız ok bildiğimiz şeyler heryerde aynı copy/paste bilgiler var ama merak ettiğim şı : Elimde 5 adet Win7 Prof Key var (Open Lisans)bir bilgisayara sistemi kurdum open lisansdan keyi aldım win7 Prof aktifleştirdim. 1/5 (5 lisansdan 1 ini kullandım) kullandım 1 sene vs neyse. Format attım yine aynı lisans ile aktif ettim diyelim lisansdan 2 adet mi (2/5) kullanılmış olacak yoksa yine 1 adet mi. Yani neye göre kullanıldı sayılıyor bu lisans? Bios a yazılmıyor nasıl olsa .
-
Bi ara sirketteki pclere aldim oem olarak.
Her lisansın yaninda da toplama pc faturası duzenlettim. Parayi da havale yaptım.
Kesin değil ama is görür.
-
bir lisansa 900 tl vermektense oem key almak daha mantıklı bence 50 tl ye pc garantiden gelsin alcam bi tane oem key
-
Bireysel taraftan sadece güncellemeleri alırsın crack ile uğraşmazsın virüs kaygın olmaz.
kurumsal tarafta bir geçerliliği yok. Varda yok.
kendi adına yada şirkete fatura edildiğini ıspatlaman lazım birşey olursa.
açılmamış box ürün ise hiçbir şekilde sıkıntı değil. Muhtemelen keyi mail adresine gönderecekler. Onada kim güvenecek.