folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Udemy'de Beğendiğiniz Ücretli Ücretsiz Setler?

Udemy'de Beğendiğiniz Ücretli Ücretsiz Setler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Merhaba

Udemy.com'daki beğendiğiniz ücretli ücretsiz setler nelerdir? Site gördüğüm kadarıyla tam bir çöplük Mimar Aslan'ın videoları, perl ve birkaç x86 video seti hoşuma gitti.

20 tl ye alınan kitap 100$ a satılan setten daha ucuza geliyor ve daha çok öğretici.

Tercihen sistem programlama(C, win api , unix dev , x86 ,x64) olsa da ilgi alanım algoritma olsun , oop'nin teknikleri olsun her türlü sete açığım vaktim bol. Dil de önemli değil. Hatta bilgi güvenliği alanı da olabilir. 

Dil ingilizce , türkçe 

Tavsiyelerinizi bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Dostum tam olarak ne soruyorsun ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    u235 bunu yazdı

Dostum tam olarak ne soruyorsun ?

udemy.com da izleyip beğenmil olduğunuz setleri

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

mesajım bulunsun .

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ben unity için bakmıştımda allahtan unbalanced torrent verdi.200 euro para istior bi sete.bence çoook abartı fiyat.emek çok olabilir fakat ben belki izleyecem bi halta yaramaycak belki bildiğim bişiler ?? bide kafa patlatacam fln.hani öle hazır bişide değil.al kullan gibi de değil...keşke bu tip tutorials ücretsiz olsa..

ülkei yönetior olsam ilk projem 200 kişiyi işe alıp tuto. yaptırmak olurdu.bedavayada yayınlansın.millet öğrensin.bi adam vardı, netten indirdiği bişiyle kanserle ilgili bişi keşfediordu.bilgiye erişim keşke parasız olsaydı.para ekonomisi dünya gelişimini gerçekten kısıtlıyor.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

ben unity için bakmıştımda allahtan unbalanced torrent verdi.200 euro para istior bi sete.bence çoook abartı fiyat.emek çok olabilir fakat ben belki izleyecem bi halta yaramaycak belki bildiğim bişiler ?? bide kafa patlatacam fln.hani öle hazır bişide değil.al kullan gibi de değil...keşke bu tip tutorials ücretsiz olsa..

ülkei yönetior olsam ilk projem 200 kişiyi işe alıp tuto. yaptırmak olurdu.bedavayada yayınlansın.millet öğrensin.bi adam vardı, netten indirdiği bişiyle kanserle ilgili bişi keşfediordu.bilgiye erişim keşke parasız olsaydı.para ekonomisi dünya gelişimini gerçekten kısıtlıyor.

Hocam o eğitim seti nerede? Linkini paylaşabilir misin?

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bu swift ögrenmek isteyenler için çok iyidir: https://www.udemy.com/complete-ios-developer-course/

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

aaron swartz'ın ücretsiz hale getirdiği devlet dökümanlarından kansere karşı bir buluş yapıyordu bir genç.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

güncell

Toplam Hit: 1418 Toplam Mesaj: 10