ÜDS Sınavı Başvuru Tarihi Hakkında
-
sınav harcının son yatma günü bugündü. parayı yatırdım akşamüstü. netten başvuru yapıcaktım kiiiiii.. ilk kez başvuranlar şahsen başvuru yapcaklarmış. netten başvuruyu kabul etmedi. acaba bunun harçtan sonra başvurmak için bir ek süresi filan varmıdır bilen var mı ? teknik olarak biraz olması gerekli gibi ama net bilen varsa paylaşsın benimle lütven :|
-
ÜDS ne olaki
-
şu yüksek lisans için şart koştukları yeni icat hemşo
-
O ales deilmiydi yaw :S
-
ales de var. bu olmadan pek bi işe yaramıyor malesef. önceden sdece doç olurken kpds olurdu. şimdi devlet kirli tırnaklarını mezunların cebine biraz daha geçirmek için yeni yeni sınavlar uyduruyor oturma organından :S
-
sen o sınava girsen de başvurulara sonucu yetişmez ki. Ales yüzünden mayıs ayında anamızı bellediler resmen. Bu arada
osym.gov.tr
-
ben girmiyom ya benim avrat girio da.. parayı yatıran ben olunca, kendi işimmiş gibi araştırıyom :D osym gov da bu soruya cevap bulamadım. olumlu ya da olumsuz..
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------
ben girmiyom ya benim avrat girio da.. parayı yatıran ben olunca, kendi işimmiş gibi araştırıyom :D osym gov da bu soruya cevap bulamadım. olumlu ya da olumsuz..
-----------------------------edit: lütfen silelim sayın mod:)