Ufak Bir Animasyon İsteği...
-
Arkadaslar Üzerinde çalıştığım film beklediğimden daha iyi olacak gibi. ana çekimler bitti şimdi ayrıntıya indik. ve yavaş yavaş efekt uygulamaya montajlamaya başladık. Filmde ufak bir bilgisayar sahnesi olacak. Kamera bilgisayar ekranını gösterecek. ekran simsiyah olacak ve yeşil renkte bir yazı Bilgiler Kopyalanıyor İşte kopyalama Animasyonu olacak. sonra Bomba Aktif edildi yazısı çıkacak ve 10 dan geriye sayacak... İşte yapan kişi Animasyona bu sahneye uygun kafasına göre bişeler ekleyebilir. İşte Dosya isimleri kopyalanırken aşağı doğru hızla hareket eder vb.Hacker filmlerinde olur işte bilirsiniz yapabilecek mürid varmı acaba... İşi bilen için çok zor olacağını zannetmiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum
-
uğraşıyorum swf dosyası olarak atarım sana ama çok iyi olamaz yeni öğreniyorum da:d
-
fausugur bunu yazdı:
-----------------------------
uğraşıyorum swf dosyası olarak atarım sana ama çok iyi olamaz yeni öğreniyorum da:d
-----------------------------
bekliyorum -
up beyler arkadasla iletişime gectim fakat yeni başlamış flasha yapacak beğenmeme gibi bir lüksüm yok hayır için yapacak sonucta lakin elimizde geliştirmek için alternatif olursa Film için iyi olur. Sonucta çok emek harcadık filme dediğim özelliklere uygun bi animasyon yapacak mürid arıyorum...