folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ufak Bir Çeviri İşi İçin Yardım Lazım

Ufak Bir Çeviri İşi İçin Yardım Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

gerekırse verın hesap numaranızı hakkınızı vereyım beyler . adsense ıle sorun yaşıyorum sahte tık var kanalda diyor da yok mk :) derdını yaz gönder kontrol edelım dedıler ıngılızcem yetmıyor yazmaya metın şu ;

xxx adlı kanalımda bırıken xxx mıktar meblağ paranın ödenmesi tarafınızca durdurulmuştur. Durdurulma nedeni olarak sahte reklam tıklarının olduğu tarafınızca bildirilmiştir. istatistiklere bakıldığı taktirde sahte tık olayının olmadığı gözler önüne serilecektir. konuyla ilgilenebilirseniz sevinirim. 

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı

gerekırse verın hesap numaranızı hakkınızı vereyım beyler . adsense ıle sorun yaşıyorum sahte tık var kanalda diyor da yok mk :) derdını yaz gönder kontrol edelım dedıler ıngılızcem yetmıyor yazmaya metın şu ;

xxx adlı kanalımda bırıken xxx mıktar meblağ paranın ödenmesi tarafınızca durdurulmuştur. Durdurulma nedeni olarak sahte reklam tıklarının olduğu tarafınızca bildirilmiştir. istatistiklere bakıldığı taktirde sahte tık olayının olmadığı gözler önüne serilecektir. konuyla ilgilenebilirseniz sevinirim. 

From my xxx chanal  xxx countity of money has been stoped to receive me by yours company.  The message from you  to me, which explain why have you stop to sent me  mony,  is that  there is fake advertising clinks.  It can be clearly seen, there is no any fake advertising clinks, when you analyse carefully. may you care about this problem and solve it as soon as possible  please.  

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

The ongoing payment of xxx $ accumulated in my channel "[kanalınadı]" has been aborted by your party. I have been informed that the reason for abortion is the false advertisement clicks. If the statistics could be examined thoroughly, it should be obvious that there is no false click incident. Thanks in advance for your attention related to this matter.

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 597 Toplam Mesaj: 3