Ufak Bir Çeviri İşi İçin Yardım Lazım
-
gerekırse verın hesap numaranızı hakkınızı vereyım beyler . adsense ıle sorun yaşıyorum sahte tık var kanalda diyor da yok mk :) derdını yaz gönder kontrol edelım dedıler ıngılızcem yetmıyor yazmaya metın şu ;
xxx adlı kanalımda bırıken xxx mıktar meblağ paranın ödenmesi tarafınızca durdurulmuştur. Durdurulma nedeni olarak sahte reklam tıklarının olduğu tarafınızca bildirilmiştir. istatistiklere bakıldığı taktirde sahte tık olayının olmadığı gözler önüne serilecektir. konuyla ilgilenebilirseniz sevinirim. -
drexler bunu yazdı
gerekırse verın hesap numaranızı hakkınızı vereyım beyler . adsense ıle sorun yaşıyorum sahte tık var kanalda diyor da yok mk :) derdını yaz gönder kontrol edelım dedıler ıngılızcem yetmıyor yazmaya metın şu ;
xxx adlı kanalımda bırıken xxx mıktar meblağ paranın ödenmesi tarafınızca durdurulmuştur. Durdurulma nedeni olarak sahte reklam tıklarının olduğu tarafınızca bildirilmiştir. istatistiklere bakıldığı taktirde sahte tık olayının olmadığı gözler önüne serilecektir. konuyla ilgilenebilirseniz sevinirim.
From my xxx chanal xxx countity of money has been stoped to receive me by yours company. The message from you to me, which explain why have you stop to sent me mony, is that there is fake advertising clinks. It can be clearly seen, there is no any fake advertising clinks, when you analyse carefully. may you care about this problem and solve it as soon as possible please. -
The ongoing payment of xxx $ accumulated in my channel "[kanalınadı]" has been aborted by your party. I have been informed that the reason for abortion is the false advertisement clicks. If the statistics could be examined thoroughly, it should be obvious that there is no false click incident. Thanks in advance for your attention related to this matter.