Ufak Bir PHP İşi
-
merhabalar
elimde bir pdf var. bunu çalıştığım bir kargo firması js ile frontendde oluşturuyor. bunu php ile backendde oluşturmam lazım.
örnek pdf aşağıdaki linkte, hem html olarak birebir aynını istiyorum, hem de php ile pdf e çevirip aynı çıktıyı almak istiyorum. php deki pdf çıktısında farklılıklar olursa ona göre html i düzeltmenizi bekliyorum.
bana bi fonksiyon yazın, parametre olarka ürünleri , müşteri adını falan vereyim . html oluşturup onu da pdf yapıp bana pdf i versin.
https://disk.yandex.com.tr/d/AVaXeEyp9iKAQw
linkte kullanılacak font ta var
vaktim olmadığı için bakamıyorum ilgilenen müridler pm atabilir.
-
Yaparım ama php hostingte calistiramazsin, webkit vs gerekecek muhtemelen. Ona da custom addonlar lazım.
Vpste çalışıyorsanız hallederiz
-
end bunu yazdı
Yaparım ama php hostingte calistiramazsin, webkit vs gerekecek muhtemelen. Ona da custom addonlar lazım.
webkit falan nalaka olm bin tane pdf kütüphanesi var. pdf için selenium mu çalıştırıcam :D
-
yolbulucu bunu yazdıend bunu yazdı
webkit falan nalaka olm bin tane pdf kütüphanesi var. pdf için selenium mu çalıştırıcam :D
adamlar frontend'te js ile generate ediyo diyosun.
yani kabaca html ceviricem diyosun abi. php ile html renderer mi yazican?
-
end bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıend bunu yazdı
google biraderim google
-
-
yolbulucu bunu yazdıend bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıend bunu yazdı
google biraderim google
birader bunun css'i var html'i var, sayfa ici diger ivir zivirlari var.
birebir html input verdiginde agzi yuzu kayik output veriyor o kutuphaneler. html'ini css'ini ona gore revize etmen gerekiyor.
Sen diyorsan ki html cevirmicem ben, ona benzer bir sekilde pdf kutuphanesiyle bir seyler ayarlansin, ok, evet zibilyon tane kutuphane var.