Ufak Çaplı Bir Hosting Şirketi Kurmak İçin Atılması Gereken Adım
-
Merhabalar..
Bir kaç arkadaşla beraber ufak çaplı bir hosting şirketi kurmak istiyoruz.
Ama ne yapacağımızı şaşırdık..
Atmamız gereken ilk adım nedir
(server lar bizde olmayacak.Bu hizmeti veren ucuz yabancı serverlardan kiralamak istiyoruz bunu nasıl hangi siteden yapacağız.)
Bu konuda her türlü önerinize ihtiyacımız var..
Saygılar.. -
arkadaş bak sana söylecem ilk sey bir gemiyi iki kaptan batırır bu alemde ne yapıyorsan tek basına yap bu alemde kalleş cok yani yapacan ilk adım kendine güven sonuna kadar tek basına calış yani insan oglu cig süt etmişttirr bak yapancı sitelerden de www.theplanet.com olması lazım ama tam hatırlamıyorum orası var güzel hizmet veriyor kardes oke diyecem tek tavsiye tek basına yürü bu alem deee ortak iş yapma unutmaki bir gemiyi 2 kaptan batırır bir arkadaş tavsiyesi
-
ok önerilerin.için çok saol kardeş..ama bana biraz daha teknik bilgiler lazım.mesele kontrol paneli işlemleri nasıl yapılacak.sonra pop3 mail hizmeti nasıl verilecek,domain nasıl satılacak sorgulaması nasıl yapılacak..Bu konularda derin bilgiye sahip arkadaşların yardımlarını bekliyorum..
Saygılar
-
küçük çapğlı bi şirket için server alman saçma olur hele theplanet.com en pahalı datacenterdan almak bayaa saçma olur eknik bilgin oladığı içinde serverı iyi kullanacağını sanmıyorum en iyisi reseller(bayii) alman ben bu işi yapıyorum ama piyasayı araştır banada ulaş pm at
-
bu i$ten para kazanilio mu? ortalikta yiginla reseller var
-
noter işleri cart curt 1.5milyar ı bulur sanıyorum
amd 3.0 64bit
1gb ram
80gb HDD
100MBIT HAT
IRC SErbest
FDCServers.net bu pc ( 512 MB Ram Harici ) sitesinde 199$Sana 1gb ram 205$ a bırakırım aylık..
TÜm panel ücretleri buna dail.. ( Windows veya Linux lisansıda )
-
ya en basiti madem ufak çaplı bişi git bi reseller paket al bi yerden ordan sat kendine dns ayarla tamam işte
Toplam Hit: 3008 Toplam Mesaj: 7