Ufak Cep Tv Si Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

http://image2.sahibinden.com/photos/068/12517072_150370_t4c2068.jpg

Ufak cep tv si arıyorum çekimi kuvvetli net gece görevdeyken canım sıkılmasın diye birde bu tip tv ler hoşuma gidiyor  resimlerine aşşağıdan bakabilirsiniz

http://images.google.com.tr/images?ndsp=20&um=1&hl=tr&safe=active&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&q=casio+tv&start=0&sa=N

bildiğim kadarıyla casio nun var tv si gördümde çok pahalı daha ucuzu çin malı böyle  tip güzel tvler varmıdır  bilen varsa bu konuda bilgilendirirse sevinirim yada daha ufağıda olabilir bunların cep telefonu gibi
    şimdiden teşekkürler ....

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    yeni nesil cep telefonlarıfda bu işi görüyor hatta sitedede tanıtımını yapmışlardı

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    biliyorum encool lar öyle ama ben ucuz ve sadece tv görevi gören bir alet istiyorum bu resimde gösterdiğim gibi

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    140 liraya çok güzel bir n99i alabilirsin

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

cep telefonlarındaki tv inanılmaz şarj götürüyo..şarja takılı izlesen bile şarj 1 dolduruyorsa tv izlemek 1,5 götürüyor..cep tv lerini bilmiyorum ama

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    eğer istanbul  tarafında oturuyorsan sirkeci ve karaköyde bunlardan çok var orada uygun fiyata bulabilirsin özellikle doğubankta daha ucuzdur

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bunların uydudan alanı varmı dijitalleri?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    var tabi

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu televizyonun bi değişik modelinden var bende  .

yada elimde anycool var onu satabilirim sana. süpper bi tv. çok güzel işini görür. maçları fln izlemek istersen.

bu televizyonlar içinse ya sürekli elektrikli çalıştırman gerekiyoo yada 4 tane pil takman geerkiyoo. pilli olarak çalıştırdın mı hiç bi işe yaramıyoo çekim gücü azalıyoo karıncalaşma çoğalıyoo. ama illada istiyosan anycool öneririm sana hem geniş ekran. hemde süper telefon dokunmatik ekran. 

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
Toplam Hit: 2175 Toplam Mesaj: 9