Ufak Cep Tv Si Arıyorum
-

Ufak cep tv si arıyorum çekimi kuvvetli net gece görevdeyken canım sıkılmasın diye birde bu tip tv ler hoşuma gidiyor resimlerine aşşağıdan bakabilirsiniz
http://images.google.com.tr/images?ndsp=20&um=1&hl=tr&safe=active&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&q=casio+tv&start=0&sa=N
bildiğim kadarıyla casio nun var tv si gördümde çok pahalı daha ucuzu çin malı böyle tip güzel tvler varmıdır bilen varsa bu konuda bilgilendirirse sevinirim yada daha ufağıda olabilir bunların cep telefonu gibi
şimdiden teşekkürler .... -
yeni nesil cep telefonlarıfda bu işi görüyor hatta sitedede tanıtımını yapmışlardı
-
biliyorum encool lar öyle ama ben ucuz ve sadece tv görevi gören bir alet istiyorum bu resimde gösterdiğim gibi
-
140 liraya çok güzel bir n99i alabilirsin
-
cep telefonlarındaki tv inanılmaz şarj götürüyo..şarja takılı izlesen bile şarj 1 dolduruyorsa tv izlemek 1,5 götürüyor..cep tv lerini bilmiyorum ama
-
eğer istanbul tarafında oturuyorsan sirkeci ve karaköyde bunlardan çok var orada uygun fiyata bulabilirsin özellikle doğubankta daha ucuzdur
-
bunların uydudan alanı varmı dijitalleri?
-
var tabi
-

bu televizyonun bi değişik modelinden var bende .
yada elimde anycool var onu satabilirim sana. süpper bi tv. çok güzel işini görür. maçları fln izlemek istersen.
bu televizyonlar içinse ya sürekli elektrikli çalıştırman gerekiyoo yada 4 tane pil takman geerkiyoo. pilli olarak çalıştırdın mı hiç bi işe yaramıyoo çekim gücü azalıyoo karıncalaşma çoğalıyoo. ama illada istiyosan anycool öneririm sana hem geniş ekran. hemde süper telefon dokunmatik ekran.