folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ufak Tefek Joomla İşlerini Paslayabileceğim Dürüst Güvenilir Konuya Hakim Bir Arkadaş Arıyorum.

Ufak Tefek Joomla İşlerini Paslayabileceğim Dürüst Güvenilir Konuya Hakim Bir Arkadaş Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Haftada bir kaç site işi çıkıyor fakat bunları joomla yada wp istendiği için yapmıyoruz, daha doğrusu dotnet dışında bir şeye el sürmüyoruz prensip oldu. Israrla ucuza iş isteyenleri joomla ve wp yapanlara yönlendiriyordum fakat problem yaşadıklarında bu insanlar yine topu bana atıyor sen yönlendirdin senin gönderdiğin adam vs gibi... Şimdi aradığım şey ufak tefek joomla işlerini paslayabileceğim dürüst güvenilir konuya hakim bir arkadaştır. Miktar nedir, en az 110 lira en fazla 250 liradır, modül eklenti zart zurt yazdırılırsa işin ağırlığına göre 2 3 katına çıkabilir. İlgilenen varsa yaptığı işleri görmek isterim, devamlı bir çalışma olacak, sizin üzerinizden para falan da almayacağım direk site yaptırmak isteyenle görüşeceksiniz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 476 Toplam Mesaj: 1