Ufak Temizlik Kodları (Ufak Virüs Kodları)
-
2 sene önce felan yazdığım ufak kodları buldum pcde.paylasayım dedim.pcdeki gereksizlikleri siler, cookileri siler, windowsun gizli casusunu siler felan iyi bişey .yeni metın belgesine kodları yazın .bat olarak kaydedın tamamdır.
kodlar:
---------------------------------------------------------------------------------
regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll
regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll
net user support_388945a0 /delete
@echo off
net share Yazıcı /delete
net share c$ /d
net share d$ /d
net share f$ /d
net share g$ /d
net share h$ /d
net share e$ /d
net share admin$ /d
net share IPC$ /d
net share print$ /delete
@echo off
echo temizlik zamani(coded by inkazuba)......
del /f /s /q %systemdrive%\*.tmp
del /f /s /q %systemdrive%\*._mp
del /f /s /q %systemdrive%\*.log
del /f /s /q %systemdrive%\*.flv
del /f /s /q %systemdrive%\*.gid
del /f /s /q %systemdrive%\*.chk
del /f /s /q %systemdrive%\*.old
del /f /s /q %systemdrive%\recycled\*.*
del /f /s /q %windir%\*.bak
del /f /s /q %windir%\prefetch\*.*
rd /s /q %windir%\temp & md %windir%\temp
del /f /q %userprofile%\cookies\*.*
del /f /q %userprofile%\recent\*.*
del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*"
del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*"
del /f /s /q "%userprofile%\recent\*.*"
echo temizlik bitti (coded by inka)
echo. & pause---------------------------------------------------------------------------------
bunu virüse çevirip her türlü pislik içinde kullanabilirsin örneğin;
şöyle bir kod yazarsanız;
"del /f /s /q %systemdrive%\*.lnk" yaparsanız windowstakı tum kısayolları sıler.
işte bunlar geliştirebilirsiniz .mp3 .avi uzantılı yaparsınız mesela sonunu,mp3ler ve avi uzantılı vidyolar anında silinir.
-
eywallah saol ...
-
eyw. hacı saolasın da bu cooki leri fln sildrmek için ne yapmamz gerekiyo anlmadm :S
-
Hangisi ne işe yarıyor ?
-
Burdaki butun satirlardaki komutlar MSDos Shell i acip tek tek girilebilir arkadaslar.Bu aradas sadece ufak bir script gibi birlestirmis sizin icin
ve eminim bu arkadas hic virus yazmamis hayatinda yada yanindan bile gecmemis :)
regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll //-u komutu Unregister yapiyor bu .dll li serviceyi yani kullanimini bitiriyor alttaki satir icinde ayni sey
net user support_388945a0 /delete bu satir ise // bilgisayarinizda bulunan "support" kullanicisini siliyor
@echo off
net share Yazıcı /delete /* Yazıcı nın paylasimini kapatiyor. ve alttakiler icinde ayni dosya sistemlerinin paylasimlerini siliyor.kisa olarak bilgisayarinizda networkuzerinde paylasima acil olabilcek seyleri kapatiyor. */
net share c$ /d
net share d$ /d
net share f$ /d
net share g$ /d
net share h$ /d
net share e$ /d
net share admin$ /d
net share IPC$ /d
net share print$ /delete
@echo off
echo temizlik zamani(coded by inkazuba)...... //burdada dos shellinizin ekranina yazilari bastirmak istemis buyuk koder.
del /f /s /q %systemdrive%\*.tmp // bu ve arkasindan gelen del komutu ise %systemdrive% windowsun kurulu oldugu driver i isaret eder ornek C:
del /f /s /q %systemdrive%\*._mp // *. demek ismi ne olursa olsun yani del *.spark yaparsaniz uzantisi .spark olan herseyi sil demek fakat
del /f /s /q %systemdrive%\*.log // bildiginiz gibi FILE larin attributeleri vardir . attrib -q -s -h verirsiniz bir dosyaya falan filan :)
del /f /s /q %systemdrive%\*.flv // burda arkadas gereksiz bir cok uzantiyi /s sub folder lardanda sil demek /f read-only olsa bile gormezden gel sil
del /f /s /q %systemdrive%\*.gid // /q ise hic uyari vermeden sil , yani yes no diye sormasin onemli dosyalardada flan filan :)
del /f /s /q %systemdrive%\recycled\*.* // *.* demek ismi ve uzantisi ne olursa olsun her file i sil.
del /f /s /q %windir%\*.bak %windir% ise windowsun kurulu oldugu klasoru isaret eder
rd /s /q %windir%\temp & md %windir%\temp // rd ise remove dir den gelir dizinleri silmek icin :) arkadas temp klasorunu tumden kaldiriyor :)
del /f /q %userprofile%\recent\*.* // %userprofile% ise shell de oanki kullanici oldugunuz sistemdeki profilinizin document and setting yani
echo. & pause // C ve C++ cilarin bildigi system("PAUSE"); olayi :)AH SU GENCLER DOKUMANTASYONSUZ KOD YAZIYOR YA , BENI OLDURUYOSUNUZ.....
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Burdaki butun satirlardaki komutlar MSDos Shell i acip tek tek girilebilir arkadaslar.Bu aradas sadece ufak bir script gibi birlestirmis sizin icin
ve eminim bu arkadas hic virus yazmamis hayatinda yada yanindan bile gecmemis :)
regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll //-u komutu Unregister yapiyor bu .dll li serviceyi yani kullanimini bitiriyor alttaki satir icinde ayni sey
net user support_388945a0 /delete bu satir ise // bilgisayarinizda bulunan "support" kullanicisini siliyor
@echo off
net share Yazıcı /delete /* Yazıcı nın paylasimini kapatiyor. ve alttakiler icinde ayni dosya sistemlerinin paylasimlerini siliyor.kisa olarak bilgisayarinizda networkuzerinde paylasima acil olabilcek seyleri kapatiyor. */
net share c$ /d
net share d$ /d
net share f$ /d
net share g$ /d
net share h$ /d
net share e$ /d
net share admin$ /d
net share IPC$ /d
net share print$ /delete
@echo off
echo temizlik zamani(coded by inkazuba)...... //burdada dos shellinizin ekranina yazilari bastirmak istemis buyuk koder.
del /f /s /q %systemdrive%\*.tmp // bu ve arkasindan gelen del komutu ise %systemdrive% windowsun kurulu oldugu driver i isaret eder ornek C:
del /f /s /q %systemdrive%\*._mp // *. demek ismi ne olursa olsun yani del *.spark yaparsaniz uzantisi .spark olan herseyi sil demek fakat
del /f /s /q %systemdrive%\*.log // bildiginiz gibi FILE larin attributeleri vardir . attrib -q -s -h verirsiniz bir dosyaya falan filan :)
del /f /s /q %systemdrive%\*.flv // burda arkadas gereksiz bir cok uzantiyi /s sub folder lardanda sil demek /f read-only olsa bile gormezden gel sil
del /f /s /q %systemdrive%\*.gid // /q ise hic uyari vermeden sil , yani yes no diye sormasin onemli dosyalardada flan filan :)
del /f /s /q %systemdrive%\recycled\*.* // *.* demek ismi ve uzantisi ne olursa olsun her file i sil.
del /f /s /q %windir%\*.bak %windir% ise windowsun kurulu oldugu klasoru isaret eder
rd /s /q %windir%\temp & md %windir%\temp // rd ise remove dir den gelir dizinleri silmek icin :) arkadas temp klasorunu tumden kaldiriyor :)
del /f /q %userprofile%\recent\*.* // %userprofile% ise shell de oanki kullanici oldugunuz sistemdeki profilinizin document and setting yani
echo. & pause // C ve C++ cilarin bildigi system("PAUSE"); olayi :)AH SU GENCLER DOKUMANTASYONSUZ KOD YAZIYOR YA , BENI OLDURUYOSUNUZ.....
-----------------------------hacı dikkat edersen 2 sene önce yazdığım birşey demişim konuya başlarken demı.cdlerin arasında buldum hiç değiştişiklik yapmadan yapıştırdım buraya.iyi oku ona göre cevap yaz.
-
sercanincesu bunu yazdı:
-----------------------------hacı dikkat edersen 2 sene önce yazdığım birşey demişim konuya başlarken demı.cdlerin arasında buldum hiç değiştişiklik yapmadan yapıştırdım buraya.iyi oku ona göre cevap yaz.
-----------------------------Illa hemen polemik kardesim istern 10 yil once yaz baya guzel sey yazmis ol virus filan ama , anlami yok documentation olmadan.Buraya niye koyuyosun bunu ,
bizde ogrenelim diye nerde ne yaptigini ne ise yaradigini anlatmazsan bize bir faydasi olmaz bu kodu sadece alilar yeni txt olustrurlar icine kopyalayip .bat yaparlar
amacsizca calistirirlar ki bak neyin ne ise yaradigini sormus arkadaslar oldu.O yuzden dikkat et diye soyluyorum ve bidahaki seferede soylerim.
Guzel kodlar yazmis olabilirsin degisik seyler buraya koymani cok isterim ki ogrenelim hepimiz fakat yaptgin duz seyi buraya koymanin manasi yok
bidaha guzel dokumente edilmis seylere bize daha cok ogreten katan kodlar bekliyoruz tahirbat ailesi ve kendim icin ; ve gercekten samimi soyluyorum.
-
"windowsun gizli casusu" mu varmış :I
-
SpArK bunu yazdı:
sercanincesu bunu yazdı:
-----------------------------Illa hemen polemik kardesim istern 10 yil once yaz baya guzel sey yazmis ol virus filan ama , anlami yok documentation olmadan.Buraya niye koyuyosun bunu ,
bizde ogrenelim diye nerde ne yaptigini ne ise yaradigini anlatmazsan bize bir faydasi olmaz bu kodu sadece alilar yeni txt olustrurlar icine kopyalayip .bat yaparlar
amacsizca calistirirlar ki bak neyin ne ise yaradigini sormus arkadaslar oldu.O yuzden dikkat et diye soyluyorum ve bidahaki seferede soylerim.
Guzel kodlar yazmis olabilirsin degisik seyler buraya koymani cok isterim ki ogrenelim hepimiz fakat yaptgin duz seyi buraya koymanin manasi yok
bidaha guzel dokumente edilmis seylere bize daha cok ogreten katan kodlar bekliyoruz tahirbat ailesi ve kendim icin ; ve gercekten samimi soyluyorum.
-----------------------------haklısın kardeşim bir dahaki sefere ayrıntılı anlatırım.üstteki yırumlarda polemıge gırdıgım arkadas tek tek acıklamıs.ben üşendim acıklama sahsen =) kusura bakamyın hacılar bu seferlık boyle olsun =)
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
"windowsun gizli casusu" mu varmış :I
-----------------------------Windows XP`de Windows\System32" klasörlerin icinde 2 tane casus "program" var, bunlar MSe sizin üzerinizden bilgiler gönderiyor.
- Başlat
- Çalıştır:
Aynen bu sekilde iki komutu ard arda kopyalayiniz:
regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll
pesinede Enter bas. Hepsi bu 1.Casus silindiyazdıgım kodun ıcındevar zatenbu