Ufo Şeytan İcadı Mı?
-
Arkadaşlar bazıları ufoların Türk olduğunu savunuyo (mesela ben) ama diğer kesim de yok diyo şeytan icadı diyo, napcez şimdi... Günün sıkkınlığı üzerimde olduğundan bööle bi konu açıp hakketten tartışmak istedim.
-
ufolar Türk-gavur değil. farklı bi tür. uzayda yaşarlar, çok zekidirler, ne yaparsan mal gibi onu yaparlar:D bi tuhaf şeylerdir ama aslında iyi şeylerdir. bence var UF0 amk ben inanıyorum
-
night peki uzaylı türlerin daha zeki olduğu ne malum? belki de sadece bizim dünyamızda olmayan çok verimli bir yakıt kullanıyorlar? yani insanmış gibi düşünürseniz evet çok zeki olacaklar ki hızlı gitsinler yemekleri yetsin falan ama adamlar insan değil dünyadan hiç değil bu yüzden bizden zeki oldukları kesinm değil.
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------
night peki uzaylı türlerin daha zeki olduğu ne malum? belki de sadece bizim dünyamızda olmayan çok verimli bir yakıt kullanıyorlar? yani insanmış gibi düşünürseniz evet çok zeki olacaklar ki hızlı gitsinler yemekleri yetsin falan ama adamlar insan değil dünyadan hiç değil bu yüzden bizden zeki oldukları kesinm değil.
-----------------------------canlılar en üstünü insandır tabiki. ama o ibneler zeki oluyo. zaten kafalarına bakınca sadece beyni büyümüş başka yerleri özürlü gibi :D olaya birde entelektüel açıdan bakmak lazım piromantanri bey ne dersiniz :D
-
ben insan en üstün canlıdır demedim(sanırım sen uzaylıların zeki olması gerekmediğini düşünmemi dine dayalı düşünmeme bağladın bu yüzden "entelektüel düşün" dedin.ancak belirteyim ki ben dinsizim :D.)
beynin büyüklüğü ile zeka arasında bir bağlantı yoktur.
çok mu uzaylı gördün de diğer yerleri bile biliyorsun yok özürlü gibiymiş falan.
entelektüel düşünmeye tekrar gelecek olursak;allah korusun abicim son zamanlarda kime entelektüel dendiyse yaptı yapacağı piçliği ülkesine ve milletine...
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------ben insan en üstün canlıdır demedim(sanırım sen uzaylıların zeki olması gerekmediğini düşünmemi dine dayalı düşünmeme bağladın bu yüzden "entelektüel düşün" dedin.ancak belirteyim ki ben dinsizim :D.)
beynin büyüklüğü ile zeka arasında bir bağlantı yoktur.
çok mu uzaylı gördün de diğer yerleri bile biliyorsun yok özürlü gibiymiş falan.
entelektüel düşünmeye tekrar gelecek olursak;allah korusun abicim son zamanlarda kime entelektüel dendiyse yaptı yapacağı piçliği ülkesine ve milletine...
-----------------------------:D lem ben entelektüeli öylesine dedim:D daha ne olduğunu bilmiyom :D:D bazı sohbet programlarında duymuştum. kendimide o ortama kaptırınca öyle yazdım :P
-
ya abi geyik bölümündeyiz kaptırmayalım kendimizi takılalım işte :D
konuyu açan arkadaş gerçek bir tartışma istiyorsa konuyu derin konulara yazsın ama orada mesken tutan bazı arkadaşlar işi bambaşka boyutlara çekmede harikalar :D. burada konun uzun ömürlü olur ama pek ciddi tartışmalar olmaz yani:D
-
kısaca uzaylıların aq :D
-
evet geyik bölümünde bu konuda ulaşılacak sonuç budur:D tebrikler night:D