Ufo Vs Yağlı Radyatör

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Eylül/2012
    Erkek

    Hello,

    80m2 kadar bir ofisim var, ısıtma yöntemi olarak 3 yıldır ufo kullanıyorum ama kapı açılır açılmaz, ısı kaybı oluyor ve ufo kapanır kapanmaz oda buz gibi oluyor. Şimdi ofiste bir kedi beslediğim için odanın soğuk olma lüksü kalmadı.

    Delongi TRD41025 model yağlı radyatör almak istiyorum baktığım zaman en pahalı ve en iyisinin bu olduğunu görüyorum..


    Model ve her türlü ısınma fikrine açığım.

     

    Sevgiler,

    Cenk.


    The Beginning and The End.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek

    hocam yaklaşık 15 senedir evde bir yağlı radyatör var raks marka ve gerçekten ne tamir gördü ne de bir sorun sıkıntı. kendi odamda kullanıyorum ufaklıktan beridir. sanki kullanıldığı odada biraz kuruluk yapıyor yani hava kupkuru naısl söyleyeyim bilemedim. Onun dışında bir eksisini görmedim bunca zamandır. benim oda küçük, 13-15 metrekare bir şey gayet de yeterli oluyor. daha büyük alanlar için yeterli gelir mi bilmiyorum ama bunu alırsan kedi yanına yatar kalır, üzerine bir minder atarsan kedi orda uyuyabilir hatta,  benim de kedim var :) 


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2009
    Erkek

    Bende bunun Vestel markalısı olanı var, ufoya bin basar. Nedense sıcaklığı kalıcı gibi, çabuk soğumuyor bırakıldığı yer. Tavsiye ederim


    the man who gets tired after eating a ban
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek

    çirkin durur ama : afisin kapısının önüne bir kabin tarzı yer yaparsın pimapenden. Giren önce pimapen kabine girer kapıyı kapatır böylece az miktarda soğuk içeri girmiş olur.

    Radyatör de alsan içeri girecek o sağuk. Ya da kapının hemen üstüne klima gibi bişey koyarsın bazı mağazalarda var (lcw da) kapının heen üzerinde aşağı hava üflüyor ve tespitimce dışardan gelen soğuk havayı engelliyor. Yoksa kış mevsiminde bile kapı full açık ama içeri cehennem gibiydi...


    next next next install
Toplam Hit: 1058 Toplam Mesaj: 4
winter is coming beni ayazınla korkutma ankara