Uğraştırıcı Web Tabanlı Olmayan Oyun (İstek)
-
merhaba müridler,
uğraştırıcı, beceremeyince sinirleneceğim oyun arıyorum. mümkünse web tabanlı olmasın.
-
Mirror's Edge, silent hill serilerini bulabilirsen keyiflidir zorluk derecesine göre de sinirlendiricidir. Kafayı yemek istersen gta 4 final bölümü bug yüzünden klavye kırdırtan cinstendir :D aklıma başka gelmiyor şuan
-
Bilgisayarın özellikleri yeni nesil oyunlarda zorlanacak cinste ise Empire Total War'ı indir.Grafik özelliklerinden hepsini ultra yap sonra gir bi deniz savaşı aç aşırı derece donuyo ve insan çıldırıyo.
-
zeka oyunu olsa daha iyi olur veya deneme-yanılma.
-
Crazy Machine 1 ve 2 vardı zeka,bulmaca türünde.
Denemediysen, deneyebilirsin.
-
" portal " ı dene pişman olmazsın
-
hocalar hazır konu açılmışken bundan 15-20 gün önce bir konu açılmıştı, boyutu küçük ama bağımlılık yapan oyun diyordular, linki verebilirmisiniz acaba onu arıyorum
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------hocalar hazır konu açılmışken bundan 15-20 gün önce bir konu açılmıştı, boyutu küçük ama bağımlılık yapan oyun diyordular, linki verebilirmisiniz acaba onu arıyorum
-----------------------------nss 3 mü la dediğin :D
edit : bumu la :|
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=90676
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------hocalar hazır konu açılmışken bundan 15-20 gün önce bir konu açılmıştı, boyutu küçük ama bağımlılık yapan oyun diyordular, linki verebilirmisiniz acaba onu arıyorum
-----------------------------nss 3 mü la dediğin :D
edit : bumu la :|
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=90676
-----------------------------aha bu işte :F:F eyvallah yasincim ::F
o zamanlar linuxdaydım sonunda geçtimde wine oynayayım güzell :P
-
Ben yıllardır COSSACKS ART OF WAR ile CC GENERALS (eski versiyonlarından) oynarım...
Özellikle Cossacks da 3 - 4 saat bilgisayarın başından kalkamazsın.
Ama mağlup gelirsen sinirlenir misin bilemem..
Bir de Cossacks veya Generals türü başka oyun ismini bana verebilecek olan var mı ?
-
Bionic Commando.