folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ugur Dersanelerine Özel Ttnet Vitamini Olan ?

Ugur Dersanelerine Özel Ttnet Vitamini Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar uzun bi süre interneti bırakma kararı aldım bunuda yavaş yavaş başarıyorum günde 30 dakikaya kadar indirim nete girdiğim süreyi... bi müddet sonra ilişiğimi tamamen keseceğim bunun faydasını çok gördüm.

Dün hem kendi rekorumu hemde sınıf rekorunu kırdım YGS 3 408 YGS 4 415 puan aldım denemeden. bu soruların çok zor olmaması ve matematik netlerimin yükselmesine bağlı bişeydi. çok mutlu oldum derslere dahada asılasım geldi içime ilham doğdu acayip ders çalışasım var. sene başlarında 310 puanla başlamıştım denemelere şimdi 400 ü ilk defa gectim. Ama bazı sorunlar hala devam ediyo bazı konularda eksiğim var özellikle matematik ve geometride...  Uğur tv nin anlarımlarını izliyorum ama yeterli görmüyorum yetmiyor yani Saolsun bi arkadas ugur vitamin şifresini paylastı benle onun çok faydası oldu hakkaten onun sayesinde netlerim 15-20 civarı arttı lakin sisteme giriş yapamadım iptal ettirdi heralde o arkadasa ulaşamıyorum.

haftaya deneme sınavı var lys eğer yuksek alırsam dersanenin en gözde sınıflarından birine gecicem. geceleri çok boş zamanım var oturup eksik oldugum konuları izlemek istiyorum.

Uğur vitamin şifresini benle paylasacak yardım sever öğrenci varmı :)

Kimseye vrmicemden emin olabilirsiniz...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ttnet vitamin gibi birşey mi bu satılıyo mu :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

ttnet vitamin gibi birşey mi bu satılıyo mu :|

-----------------------------

evet ttnet vitaminin ugur dersanesi için hazırladığı özel bi sistem.. yıllık 140 lira ama bnm şuan alacak gücüm yok malesef fakat yarım bırakmakta istemiyorum çok yararı dokunuyor işte bi hayırsever çıkarmı die şansımı deneyim ddim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 684 Toplam Mesaj: 3