Ukash Bozdurma
-
Güvenli bir ukash bozdurma sitesi bilen var mı ? Daha önce kullanmış olumlu sonuç almış olanlar ?
-
Hocam ukash bozdurma derken... Yani kendi elindeki ukashı gerçek para olarak kendine mi istiyorsun??
-
r10 da saglam ve bu isi yapanlar var. Onlara bozdurabilirsin.
-
HowL bunu yazdı
Hocam ukash bozdurma derken... Yani kendi elindeki ukashı gerçek para olarak kendine mi istiyorsun??
Evet
cuneyd bunu yazdır10 da saglam ve bu isi yapanlar var. Onlara bozdurabilirsin.R10'da üyeliğim yok
-
GusFring bunu yazdıHowL bunu yazdı
Evet
cuneyd bunu yazdır10 da saglam ve bu isi yapanlar var. Onlara bozdurabilirsin.R10'da üyeliğim yok
Üyeliğe pek gerek yok hocam. R10'da adamların konuları var, gir bak, konusu olan insanların ukash satma / alma siteleri de var, onu da yazıyorlar. Geçenlerde oradan görüp sitelerinden ukash bozdurdum. Anında hallettiler, geçen gün de ukash aldım başkasından. Onu da hemen hallettiler.
r10'da konunuzu gördüm falan dersin, çok çok büyük meblağlar değilse güvenebilirsin. Ben güvenmiştim açıkçası.
-
Hocam iki tane sağlam site vereyim buralarda canlı yardıma bağlanıp ukashımı bozdurmak istiyorum diyeceksin.
Superukash.com , Ukashin.com bu siteler senin ukashını 2.40 veya 2.50£ civarında bozuyorlar... 10-15 dakika içerisinde banka hesabına gönderiyorlar.
-
r10 uyeligim var. Account' um uzerinden konus istersen.
-
Elimde 1 tane 40 TL'lik 2 tanede 30 TL'lik ukash kodu var. Satın almak isteyen olursa komisyonsuz satarım.
-
GusFring bunu yazdı
Elimde 1 tane 40 TL'lik 2 tanede 30 TL'lik ukash kodu var. Satın almak isteyen olursa komisyonsuz satarım.
komisyonsuz satmak istersen r10 pazarina gidicen haci. Orada alan olur mutlaka :)