Ukrayna Kharkiv İçin Bilgilerinize İhtiyacım Var
-
selamlar
28.7.12 - 3.8.12 tarihinde ukrayna karkiv e gidip gezmek istiyorum birkaç sorum olacak
1. vize durumu nedir? son hali? tamamen kalktımı? yaada havaalanında ne kadar ücret alıyorlar?
2. şehir merkezi ile hava aalanı arası kaç km mesafe? uçak parası kadar taksiye vermeyeyim?
booking sitesinde 4 günlük konaklama 180 tl ye otel buldum. izmir- karkiv (ist. aktarmalı) gidiş dönüş 386 tl ye uçak buldum.flypgs.
3. oradaki yaşam şartları ne kadar? pahalı bir şehir mi?
4.gece hayatı ne durumda? nerelere gidilir?
bu bikaç soruya makul cevap verecek arkadaş var mı acaba?
-
hocam o konu baslıgında ki yardımı silersen, muhakkak yardım alabilirsin.
( konu silinebilir )
-
"yardım " kelimesini kaldırdım. ancak gerçekten yardıma ihtiyacım var.
-
Hocam yurt dışından bir çok müridimiz var :)
forumda aktif oldukları zaman muhakkak yardımcı olacaklardır. biraz beklemende fayda var.
kolay gelsin :)
-
u235 buralarda olaydi sana bilgi verirdi kesin zibarmistir veya kimbilir hangi clup tedir..
veya rusya tarafina geleydin sana yardim ederdim..
insallah biri yardimci olur
-
haci eger kieve gelseydin yardımcı olurdum ancak harkov için pek birşey diyemem. fiyatlar biraz enteresan ucak bileti dogru ancak kalacak yer konusu ıle ılgılı sıkıntı cekeblırsın cunku resımden gorunenler gıbıde olmayabılıyor.
vize durumu değişti yani kapıda vize alabilirsin fiyat olarak sanırım 30-40 dolar arasında olmalı bi araştırırsan daha iyi olur yoksa yarın sabah kieve gidicem havaalanında sorarım öğrenirim.
harkov cok ucuzdur kieve kıyasla istanbulun yarısıdır fiyatlari belkide birazdaha az.
ingilizcen iyiyse atlarsın bi taksiye dersin klube gidicem seni götürür bi yere sıkıntı cekmessin. taksiciye vereceğin para 150 grvnayı gecmesın hatta 100 bile yeterli olacaktır.
benden bukadar harkovvda yasayan bi murit cıkarsa daha kolay olur senin işler hadi kolay gele
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 02:17'da ayhun tarafından düzenlendi. -
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------selamlar
28.7.12 - 3.8.12 tarihinde ukrayna karkiv e gidip gezmek istiyorum birkaç sorum olacak
1. vize durumu nedir? son hali? tamamen kalktımı? yaada havaalanında ne kadar ücret alıyorlar?
2. şehir merkezi ile hava aalanı arası kaç km mesafe? uçak parası kadar taksiye vermeyeyim?
booking sitesinde 4 günlük konaklama 180 tl ye otel buldum. izmir- karkiv (ist. aktarmalı) gidiş dönüş 386 tl ye uçak buldum.flypgs.
3. oradaki yaşam şartları ne kadar? pahalı bir şehir mi?
4.gece hayatı ne durumda? nerelere gidilir?
bu bikaç soruya makul cevap verecek arkadaş var mı acaba?
-----------------------------MERHABA
SORULARINA SIRASIYLA CEVAP VERIYORUM:
VIZEYI HAVAALANINDA VERIYORLAR. (30 DOLAR)
20-25 KM TAKSI UCRETI MINIMUM 10 € CIVARIDIR. PAZARLIK TAVSIYE EDILIR.
EN UCUZ OTEL 11 € ANCAK WC VE DUS YOKTUR. KORIDORDA KOLLEKTIF WC VARDIR. (OTEL FIYATLARI NORMAL OLARAK 40-50 €)
FIYATLAR OTEL HARIC COK UYGUNDUR.
"VIP" DENILEN OZEL HIZMETLER MEVCUTTUR. BUTUN TAXI SOFORLERINDE O HIZMETIN KARTI BULUNUR. HATTA PAZARLIK YAPARSAN TAKSICILER BIR KAC BAYANI SANA GETIRIP HANGISINI BEGENDIGININ CEVABINI ALIP (BAHSISDE ISTERLER) SANA BIRAKIRLAR.
RUSCA VEYA INGILIZCE BILIYORSAN ZORLANMAZSIN.
ANCAK HAVAALANINDA SENDEN VESIKALIK RESIM ISTIYORLAR. RESIM VERMEYEN GERI GONDERILIYOR. VE EN AZ 500 DOLAR PARAN OLMALIDIR. CUNKU SORUYORLAR "PARAN VAR MI, NE KADAR" DIYE....
KOLAY GELSIN
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 04:12'da isvicreli1 tarafından düzenlendi.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 04:13'da isvicreli1 tarafından düzenlendi.