folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ukrayna Kırımı Rusyaya Bıraktı

Ukrayna Kırımı Rusyaya Bıraktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ukrayna Kırımdaki askerlerini tahliye edeceğini açıkladı.Kaynak

Kırımda Rus rublesi kullanılmaya başlandı.Kaynak

Vikipediada artık Rusyaya bağlı olarak geçiyor Kırım.Kaynak

Amerika her ne kadar tanımam etmem desede Gürcistanda olduğu gibi Rusya yine istediğini yaptı.Amerika başta yaptırımlar olur vs desede Rus ekonomisi Amerikaya bağlı çalışmadığı için etki etmedi.Amerika şimdi Ruslar Kırımdan vazgeçsin diye alaskayı verme peşinde. 

Eğer Amerika Rusları vazgeçirebilirse kırımdan bu anlaşmayla artık Kırım Amerikanın üssü olur :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

abd orayı anca rüyasında görür! ref. dumdan sonra zaten millet istediği kadar yırtınsın orası gitti artık ukraynada napıcak tanımıyoruz deyip yiyosa kırıma girsin :/

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

qoqo muydu kokomuydu bir arkadaş vardı onu göremedim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Benim tarihsel süreçte anlamadığım bir nokta var kırımı geçtim, rusların tarihte çıktığı ilk sahne ne novgorod ne st petersburg nede moskova, hiçbiri değil kievdi. Asyadaki topraklara sibiryaya kuzey kazakistana okadar nüfus yerleşimleri olduda bu ukrayna devleti nerden çıktı amk?

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kırımı siktir edinde.

abi ukraynanın karıları çok güzel yaoo, iç savaş olursa oraya yerleşmeyi düşünüyorum.

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı

Benim tarihsel süreçte anlamadığım bir nokta var kırımı geçtim, rusların tarihte çıktığı ilk sahne ne novgorod ne st petersburg nede moskova, hiçbiri değil kievdi. Asyadaki topraklara sibiryaya kuzey kazakistana okadar nüfus yerleşimleri olduda bu ukrayna devleti nerden çıktı amk?

hocam ukraynalılar zaten hep vardılarda ruslar onları hep elinin altında tuttu.İşte sovyetlerden sonrada bağımsızlık şansı oldu ukrayna hakkının o şekilde aldılar bağımsızlığı.

Toplam Hit: 819 Toplam Mesaj: 6