Ukrayna Odessa Tatili
-
Selamlar gecen konumdan hatirlayan murid belki vardir. Yurtdisina vize istemeyen bir yere tatile gitmek istiyordum. Ukrayna Odessa üzerinde karar kıldım. Giden arkadas var mi ? Sehir nasildir ? Parali asker ablalarimiz dısında club dan parasiz asker düsürebilirmiyiz ? (Iyi duzeyde ing biliyorum fakat Odessa da ise yarar mi bilmiyorum) Para birimi bizden degersiz 2 bin tl butce ile 6 gün rahat takilabilirmiyiz ? Ve en onemlisi otel yerine 6 gun ev kiralasak iyi olur mu ? Ve nereden kiralayabiliriz.
Tesekkurler.
-
Hocam 6 günde 2 bin lira yeter de artar.
Para ayarlayabilsek 3 arkadaş gidicektik biz.
Bir arkadaşım 7 yıl boyunca yaşadı Ukrayna'da.
Bizi o götürecekti. :-) Şehir tatil açısından muhteşem iyiymiş.
Az biraz elin yüzün düzgünse parasız asker de doluymuş. :-))
Özellikle cuma veya cumartesi günleri Ukrayna'da kadınlar muhakkak eğlenmeye çıkarmış dışarı. :-)))
-
Eyvallah hocam yorumun icin :) baska yorumlari bekliyorum
-
TAKİP
-
Ukrayna Odessa'ya Hac seferlerim başlamıştır.
Pazar ayinimize müteakip kilisenin etrafında üç tur atıp günahlardan arınmak için günah çıkarma hücresine giriyoruz.
Şeytan taşlamak için lütfen kılıfınızı yanınızda getirmeyiniz, buradan temin etmeniz sevapların
en güzelidir.
-
Ev konusunda yardımcı olmaya çalışırım baglantıları kullanıp gittim kaldım orada 3 ay güzel yerdir küçüktür paralı asker muhabbetii dersen türkiye ile aynı gereksiz dil varsa rahat kız arkadaş ayarlıyabilirsin.
Kieve gitmeni öneririm ama ben orası daha güzel odessa da ise arkadya diye bir yer var hocam semt orda tüm ünlü clubler vs var orası iyidir. Başkada bir boku yok aslında ya 6000tl ye anasını bile sikersin. Kalıcak yerler yaz sezonunda turist sikiyorlar bilgin olsun -
Evi gidince kiralarsin, otele gore konforsuz ama ucuz olur. Evler kyk yurdu gibi onu da soyleyeyim. Parasiz takilamazsin cok zor. Dedigin para her seye yeter gayet.