folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ulan Bi Konu Açtik İçine Ettiler Be

Ulan Bi Konu Açtik İçine Ettiler Be

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

Yatirim programlari üzerine bilgi vermeye çalistim bu isten hiç anlamayan biri mal mal konustu.. bazilerde aklinca yorum yapmaya çalisti.. ne kadar gerili düsünenler var be allam ya sormadan arastirmadan yorum yapiyolar.. simdi bu konuyuda kilitleyin zaten 40 yilda bir bi bilgi verim dedim içine ettiler..

Ben gelip burda kimseyi kandirmiom iyilik yapalim dedik yalanci çiktik ya siz yatirim yapsaniz benim ne kazancim olur sanki programi ben açmissim gibi alla alla..

Bilmediginiz seyler hakkinda o kadar eminmis gibi konusmayin.. su an bende kazaniyom yakinda ispat ederim.

Rakamlar abartili dediniz matematikten anlamiyosaniz benim suçum yok. Toplam 150% kazanç dedim matematiksel degeri 1.5 simdi az önce ki rakamlar nerden çikti:

10 gün sonra: 75$         >    50$ * 1.5= 75$

20 gün sonra: 112.5$     >    75$ * 1.5= 112.5$

30 gün sonra: 168.75$   

60 gün sonra: 569.53$

90 gün sonra: 1922.17$      >    1281.45 * 1.5= 1922.17$

100 gün sonra: 2883.25$    >    1922.17 * 1.5= 2883.25$

110 gün sonra: 4324.88$    >    2883.25 * 1.5= 4324.88$

Benim daha çok bilgim var bu konularda belki ilgilenenler olur diye konu açtim neden gereksiz konu sayildi bende anlamadim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

hehehe tbtdeki yatırımcı kitlenin buyuk sermaye gruplarının ilgisini çekmexmişter belki sen oraya para yatırıp kazanan gordunmu sen ne kadar kazandın senmisin alemin akıllıısı? kim kime bedava para veriyo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    Iste bi anlamiyan daha.. varmi baska ?? Bu kafayla 5 gurus kazanamassiniz ii mi ! Kafasi bu islere yatan varsa ve bilgi istiyolarsa pm atabilirler yada benim site baksinlar az.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    ben alinteri döküp kazanmaktan yanayim :p calıs alqoliq calıs )))

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    apla faizmi bu ?

Öyleyse bizi bozar ama merak ettim 1,5 nerden geliyo + sen bakma insanların dediğine

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ibosoft bunu yazdý:

apla faizmi bu ?

Öyleyse bizi bozar ama merak ettim 1,5 nerden geliyo + sen bakma insanlarýn dediðine

faiz deil yaa çöp kutusuna bak orda anlatmistim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:

hehehe tbtdeki yatırımcı kitlenin buyuk sermaye gruplarının ilgisini çekmexmişter belki sen oraya para yatırıp kazanan gordunmu sen ne kadar kazandın senmisin alemin akıllıısı? kim kime bedava para veriyo

var bilader ben ! herkes senin gibi düşünürse kimse bu işe girmez girenlerde götürür parayı ben parayı vurdum isteyen gelsin istemyen gelkmesin bizim bi karımız yok !!!! yok bu işten kimsenin karı yok ! aklınızı kullanın !

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
Toplam Hit: 867 Toplam Mesaj: 7