Ulead Video Studio 11 + Türkçe Yama
-
Program üç temel uygulamadan oluşuyor:
VideoStudio Editor evinizde yapabilmeniz için bir çok film seçeneği sunuyor. Teknik düzenlemeleri de editör ile gerçekleştirebilirsiniz. Bir hayal edin istediğiniz sahneleri alıp kesip biçip istediğiniz sahneye koyabilirsiniz. Efektler verebilirsiniz! İçindeki yama ile Editör bölümü %95 oranında Türkçe olacaktır.(hepsibeles.net)
Movie Wizard yeni başlayanlar için ideal bir başlangıç noktası olacaktır. Temalarınızı belirleyin ve profesyonel başlangıç sahneleri yaratın. Foto slayt şovlarınızı yaparken efektler verin. Yakınlaşıp uzaklaşın. 3 adımda filminizi bitirebilirsiniz.
DV-to-DVD Wizard DV'den DVD'ye yazdırmanın en kolay ve hızlı yolu. Sadece kamera kayıtlarını ve istediğiniz klipleri yakalayıp DVD klasörünün içine koyun. 2 adımda DVD'leriniz hazır. Üstelik menü başlık ve müzikleri ile birlikte!Dosya şifresi:www.hepsibeles.netdirekt download isteyenler imzamda yazdığı üzere 6 saat beklemek zorundalar :)ahanda bu tanıtımı içinde cracki yok :) sanırım katılımsız :D cracklemeden full sürüm çıktı -
abi onun 12 si çıktı ya
bende var 12 pro x2 ultimate edition
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------abi onun 12 si çıktı ya
bende var 12 pro x2 ultimate edition
-----------------------------ama o almanca imgilizce bu türkçe :)
-
hacı nası prog. bu yaa. ındrdım 150 mb ı hata verdı setup ı yklerken ya ..gıttı yanı ..
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------
hacı nası prog. bu yaa. ındrdım 150 mb ı hata verdı setup ı yklerken ya ..gıttı yanı ..
-----------------------------bende gayet iyi çalıştı 2. resim benim masaüstüden?
-
hoca walla ındrdım yuklrken bırden fatal error fln ddı kapandı. nyse artk :D gecırılmıs oldu b kere :D
-
bendede hata verdi.
-
Olamaz ya önce stupdan kuruyorsunuz sonra türkçe paket atıyorsunuz dimi?
ya ben sorunsuz kurdum ciltden arızalımı çıkıyor normal mi bi ona bakarmısınız ben evde yine deniyeyim
benim koyduğum programlarda sorun çıkmaz ama
xp de kurdum ben vista win7 demi sorun çıkarıyo acaba ?
-
arkadaşlar kurul sonunda microsoft +c felan kurulumu var ordaki tikleri kaldırmayın ne varsa kursun
Toplam Hit: 1965 Toplam Mesaj: 9