folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Ultima Online Hakkında

Ultima Online Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    extremeblood
    extremeblood's avatar
    Erkek
    Ben ultima online başlamayı düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz.Oyun hakkında bilgi verirseniz sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Merhaba...

Eğer ultima online başlıyacaksan öncelikle oyun hakkında biraz bilgi edinmelisin bunun için;
    http://uo.stratics.com/ Adresinden yararlanabilirsin burası ingilizcedir.Ama en geçerli kaynaktır.

Yada türkçe olarak http://www.venus.gen.tr/ultima/index.php adresini kullanabilirsin.Buralarda istediğin bilgiler mevcut.

Oyun hakkında genel bilgi edinmek işi kolayı asıl zor olan kalıcı (Son günlerde serverların biri açılıp dieri kapanıyor) server bulman.Elinde bir aylık makine parası olanlar
    server açtığından ve sonrada para bulamayıp kapattıkları için işin zor.Tavsiyem "Chaos Age Uo" yanılmıyorsam staff kadrosu kaliteliydi ve makineleri sağlamdı.

Saygılar...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    once forumu biraz check edersen gorrusun bisiler

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=ultima&folderid=37393

ben burda biseyler yazdim...

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

www.avalon.gen.tr den bilgi alabilirsin.

Eski Avalon efsanesi , şu an UO&RunUO bilgi paylaşım paltformu.

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

ben o oyunda hayatımı kararttım ve hala vazgeçemiyorum.6aydır oynamıyorum ama tekrar başlayacam gibi gözüküyor.

bence başlama bırakamazsın.6 senedir oynuyorum ve öyle insanlar gördüm ki babam yaşında herifleri mi ararsın işini gücünü bırakıp oyun oynayanı mı ararsın(çocuğu varken işini bırakmış).karısından bu oyun yüzünden ayrılanı mı ararsın.her türlü insan var yani.başlayıpta hayatını karartma.!onun yerine otur bir kaç yazılım öğren.ileride lazım olur...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    Creature19s bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhaba...

Eğer ultima online başlıyacaksan öncelikle oyun hakkında biraz bilgi edinmelisin bunun için;
    http://uo.stratics.com/ Adresinden yararlanabilirsin burası ingilizcedir.Ama en geçerli kaynaktır.

Yada türkçe olarak http://www.venus.gen.tr/ultima/index.php adresini kullanabilirsin.Buralarda istediğin bilgiler mevcut.

Oyun hakkında genel bilgi edinmek işi kolayı asıl zor olan kalıcı (Son günlerde serverların biri açılıp dieri kapanıyor) server bulman.Elinde bir aylık makine parası olanlar
    server açtığından ve sonrada para bulamayıp kapattıkları için işin zor.Tavsiyem "Chaos Age Uo" yanılmıyorsam staff kadrosu kaliteliydi ve makineleri sağlamdı.

Saygılar...

-----------------------------
    şu verdiğin server türk serveriyse oda kapanır. Defiance uoya başladım yaklaşık 10 gün oldu ph yok newbie center yok item kavramı var. fiyatlar uçuk değil. yabancılar fln ama piçlik yapmıyorlar türkler gibi çoğu finlandiyalı aralarında polonyalı,ingiliz var. bir kaç türk var türk guildi kurucaz fakat henüz wariror kasmış değiliz tameri yeni bitirdik(iki kişiyiz) item kastıktan sonra başlıcaz. item kavramı bir başka str de farklı çoğu kişi warlok kasmış biraz ezikleri var aralarında ama olsun :P daha ayrıntılı bilgi msnde :D

bu server artık offical olmuş bir yer siksen kapanmaz ;) geçen gün 1005 günlük accont buldum.

ultima hakkında bilgi almak isteyen arkadaşada tavsiyem bir süre pwp serverında oynaman. birde tek başına olmaman arkadaşlarınla bazı şeyleri tartışıp öğrenmen lazım kasıcaksın yani. benim bahsettiğim runuo server sphere bilmem ben.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    boş ver ultimateyi ko oyna.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    7 yıllık uo oyuncusuyum bence ögrenmesi en zor oyunlardan ilk 1 yılımı gzde gecirdigimi hatırlarım :)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek
    gel koya xigenondayım www.knightonlineworld.com dan üye olabilirsin

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    KO ilgili post,topic yasak arkadaşlar
Toplam Hit: 1286 Toplam Mesaj: 10