folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Ultima Online Serverimiz İçin Scripter Arıyoruz..

Ultima Online Serverimiz İçin Scripter Arıyoruz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

Tarikata selam olsun!,

Ultima Online RP serverimiz için region yazıp event verebilecek kabiliyette scripter arkadaş arıyoruz.İlgilenen müridler pm yolu ile irtibata geçebilirler.UO öldü gerçi ama hani bir umut belki hayır ölmedi, ölemez !! diyen çıkar diye umut ettim :)

Connector bilgisi hatsafhada olan arkadaşlar da öbür yandan irtibata geçerlerse hoş olur.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    beni counselor filan yapar mısınız? page bakmayı çok özledim de, hem yardımım olur? :(

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    Elimde zamanında kurmuş olduğumuz CruelPvP serverinin scriptleri var. istersen paylaşabilirim 55-R ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zamanında seer dım özledim amk :( UO ÖLMEZ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:
    -----------------------------
    Elimde zamanında kurmuş olduğumuz CruelPvP serverinin scriptleri var. istersen paylaşabilirim 55-R ?
    -----------------------------
    yok hocam bizimkisi mevcut packlerden yola çıkılmış birşey değil, 56b de çalışıyoruz ve 55i den bu yana bir hayli değişiklik oldu sıkıntımız bundan.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

nebula - amentes ..dönemin en kiyak serverlariydi ..özletti kendini gene ultima

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 2199 Toplam Mesaj: 6