Ultra Surf 9.9 (Türkçe) (İlginç Bi Program)
-

Ultra surf 9.9 (Türkçe)
Telekomun Engellediği siteleri açar,
- Anlami; nerede oldugunuzun önemi yok ne firewaller nede sistem administratorlari sizi engelleyebilir, heryerden internete baglanabilirsiniz
- Bazı iş yerleri belirli siteleri yasaklarlar, yada internete erisimi tamamen engellerler,bu yazilimi kullaninca artik baska yol aramak zorunda kalacaklar
- Sosyal aglara herkes heryerden ulasabilecek mesela Orkut, Youtube, Myspace, Hi5, Facebook, Linkedin etc. (okullar ve devlet dagirelerinde %99 yasaklidirlar)
- 100% sifreleme sistemi online bankalarinkinden cok daha güvenlidir
kullanimi cok basittir
cindeki Ultra surf 9.9.exe yi calistiralim .Bisüre bekleyelim ve InternetExplorerle gezmeye başlayalım
*Herşey Bukadar Sayfaların açılma hızına şasıracaksınız deneyin görün
* Eger proxyniz varsa ayarlayin (genelikle ofis internetleri bu sekilde baglanir, bunu bulmak icin tools>>internet options>>Connections>>LAN Settings>> orada proxy ile ayarinizi yapabilirsiniz
* Just copy that to proxy settings of Ultrasurf.
* sonrasinda bir popup acilip cince birseyler yazacaktir , sadece kapatalim
* internet exploreri acalim
* ve istediginiz siteye giriniz
Not: Programı denemedim ve alıntıdır :)http://www.rapidshare.com/files/102584411/ULTRASURF_Fit.rar -
Ben denedim.Gayet güzel.Youtube dahil her siteye giriyor.
-
ertan verdiyse iidir :D
edit: happy hour yumulun :D
-
türk yapımı programlardan tırsmışımdır hep :)
-
hiçte ilginç gelmedi bana + v9.9 nasıl oluyor program kaç yıldır geliştiriliyor ki :S
birde normal webproxy den daha mı hızlı çalışıyo?
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------hiçte ilginç gelmedi bana + v9.9 nasıl oluyor program kaç yıldır geliştiriliyor ki :S
birde normal webproxy den daha mı hızlı çalışıyo?
-----------------------------evet daha hızlı çalışıyo
-
ben kullanıyorum ama sadece ie ile çalışıyo. firefoxta nasıl çalıştırabiliriz?
-
D0gmat 'a bir göz atın derim.
www.d0gma.org aynı mantıkta ve hizmettedir ikiside.
Toplam Hit: 2621 Toplam Mesaj: 8