Ultra Viyole Işık Veren Lamba Vs. Lazım
-
elinde olan varsa satın alabilirm. veya önerilerinize açığım.
-
iyi ama bunlar kullanım amacına göre farklılık gösterir, hangi tür gerekli?
1- sıradan mor ötesi ısık.. bunlar para kontrolü, beyaz kontrolu, deri kontrolü veya süsleme amaclı kullanılır.. düsük frekansda calısır insana zarar vermez..
2- uvc, civa buharlı yüksek frekanslı.. bunlar mikrop ve bakteri öldürmek gibi sterilizasyonda kullanılır. cıplak gözle bakmak yada deriye ısıgın düsmesi bile tehlikelidir...
-
uv ışınlarıyla sıcaklık verebilecek bişey arıyorum. tropikal hayvanım için. d vitamini alması için.
-
meco arkadaşın dediği 1. türü çok rahat bulabilirsin, led ışıktır kendisi zaten, 2.side berberlerde görüyodum hep sterilize etmesi icin fırın gibi bişeye koyyodu o cıhazdan bulabilirsen yada direk yedek parça olarak o florasanı alabilirsin...
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------uv ışınlarıyla sıcaklık verebilecek bişey arıyorum. tropikal hayvanım için. d vitamini alması için.
-----------------------------
ok, o zaman google'da su kaplumbagaları icin satılan uv lamba arasanız aradıgınız lambaya ulasırsınız.. yada malzemesi bol olan bir akvaryumcudan bulabilirsiniz 15-30tl arasındadır.. -
Ssativa bunu yazdı:
-----------------------------
kenevir ekeceksen her isikta verim alamazsin bilesin
kenevirde traopik canli nede olsa :-P
-----------------------------Hocam bu kadar iyi tutturulmaz :D elinde lamba varsa hemen iletişime geçelim...