Ulus-Odtü Gece Ulaşım ?
-
Dolmuşlar en son kaça kadar var ya da ulustan en son 132 ne zaman kalkıyor bilen var mı müridler?
-
http://www.ego.gov.tr/parts/egohareketsaatleri.asp?NO=132&KALKIS=&VARIS=
burda yazıyo hangi hattın ne zaman nerden nasıl kalktığı.dolmuşa gelince göya 24 saat çalışıyorlar ama hiç işim düşmediği için bilmiyorum.Bir kere saat 5 gibi ulus-gölbaşı dolmuşuna binip termainale gittiydim yıllar önce o kadar
-
ben 100.yılda otururken haftasonları 1 e kadaroluyodu 100yıl dolmuşu. 132 yi sorduğuna göre 100.yıl kapısından girmek için soruyosun diye düşünüyorum, otobüs geçmese bile 100yıl dolmuşlarına atla, kapıya kadar gitmese bile 15 dk yürüsen ordasın zaten :D
-
Teşekkürler arkadaşlar bakalım inşallah yurdu buluruz bayram dönüşü :D
-
ilk kez mi gidecen tek başına? dert etme ya en kötü git güvenparka, 100 yıl arabaları haftasonu 1 e kadar oluyodu değişmediyse, olmadı çiğdem e bin ordan taksiyle gçersin dicemde saçma olur, 100 yıl daha çok kalkar. 100yıl dolmuşundan pazarın ordan insen, yukarı doğru bi 5-10 dakka yürüyüp, sonra sağa doğru 5-10 dk yürüdün mü odtü girişindesin :D bide odtüye girdikten sonra yürücen gerçi, en iyisi pazarın ordan taksiye bin sen :D
-
son 132 kızılaydan 10:50-10:55 te geçiyor.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
ilk kez mi gidecen tek başına? dert etme ya en kötü git güvenparka, 100 yıl arabaları haftasonu 1 e kadar oluyodu değişmediyse, olmadı çiğdem e bin ordan taksiyle gçersin dicemde saçma olur, 100 yıl daha çok kalkar. 100yıl dolmuşundan pazarın ordan insen, yukarı doğru bi 5-10 dakka yürüyüp, sonra sağa doğru 5-10 dk yürüdün mü odtü girişindesin :D bide odtüye girdikten sonra yürücen gerçi, en iyisi pazarın ordan taksiye bin sen :D
ilk değil abi çok gittim geldim de geç vakte kalmadım hiç otobüs sıkıntı olmasın diye işte içeri giremeyip yürümek var :D sağolun hepiniz
LasTMohicaN bunu yazdıson 132 kızılaydan 10:50-10:55 te geçiyor.
Ego'nun sitesinde 23.00 ODTÜ'den kalkış gözüküyor da benim kafama takılan nokta o oldu.
uLtRaLoVeR tarafından 19/Eki/12 18:38 tarihinde düzenlenmiştir -
ankaranin ulasimi berbat.
astide 24 saat guya servis var, gece 12den sonra 2 saatte bir kalkiyor.
ankaranin heryerinde 11 bucuktan sonra minibus bulman cok zor.
egolar daha berbat, hem nadir kalkiyor, hem de dolasmadigi yer kalmiyor.
bu arada ulustan niye gidiyosun astiden git ? yok mu servisi?
-
mizahi bunu yazdı
ankaranin ulasimi berbat.
astide 24 saat guya servis var, gece 12den sonra 2 saatte bir kalkiyor.
ankaranin heryerinde 11 bucuktan sonra minibus bulman cok zor.
egolar daha berbat, hem nadir kalkiyor, hem de dolasmadigi yer kalmiyor.
bu arada ulustan niye gidiyosun astiden git ? yok mu servisi?
Hocam tren :)