Umarım Cevaplayabilen Çıkar
-
Arkadaşlar benim sorunum biraz büyük(bana göre)
arabamda sony radyo-cd var ama lanet olsun ki
sadece original cd çalıyor kendim kopya cd ler yaptım dışardan kopya cd aldım yok banamısın demiyor.
hangi cd writer programıyla cd yazdırmalıyımki
teybim bunun kopya olduğunu anlamasın???
çözümü bilen varsa çok makbule geçer -
birde kaliteli boş cd al, sony,philips falan onlarla dene.
-
Büyük ihtimal başka cd okutamazsın...
ama sen genede bir kaliteli cd ler ile dene...
mesela creation olur... sony olur... -
Merhaba.
1. Yöntem kaliteli CD denemen arkadaşların dediği gibi..
2. yöntem Şarkıların Pcdeki kaydının 128Kbit olması gerekmekte bi müşterimde yaşamıştım benzer bi sorunu.. -
ben denemiştim olduydu...sony cd al we clone la birebir yazdır...
-
Merhaba,
Bilgisayarda normal prosedürde yazdırılan cd"ler herhangi bir cd çalarda okunamaz. Okunabilmesi için 4x hızda yazdırman gerekin ve ayarlarda AUDIO CD seçeneğini seçmelisin. CD yazdıran her programda bu seçeneğin olması gerekir. Tabi bir de MP3 formatında olmamalı. dönüştürmek gerekir. MP3"ler cd çalarlarda dinlenemez. MP3 çalarlar hariç. -
Sony kopya cd okumuyor genelde
-
siz de sitede zaten orjinal cd copy yi gösteren bölüm var ordan öğren ondan sonra copy le -
bu tip sorunlarda basit olarak ilk önce yazma hızını 12X lere düşürmelisin. yine olmazsa daha kaliteli cd-r ler almayı dene. no-name kullanma
-
kaliteli cd, mp3lerin kbps ve khz leri standart olmalı, direk yazma ile değil düşük hız ile AUDIO CD olarak yazarak formatlarını CD Player ın çalabilceği formatla yazınca 1 sorun çıkacağını zannetmiyorum.....!
-
Tek çözüm düşük hızda kayıt ve kaliteli CD. Birde teflon cd dene bakalım belki olur.
Toplam Hit: 2826 Toplam Mesaj: 11