folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder "Unable To Connect To The Proxy Server" Hatası

"Unable To Connect To The Proxy Server" Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Bugün Fiddler2 ile oynuyordum. Akıllı telefondaki trafiği filan süzmeye çalışıyordum. Herneyse sadece Fiddler2 üzerinde çeşitli ayarlar yaptım filan sonrasında Telefonda internet girmemeye başladı. Diğer bağlantılarda sıkıntı yok maillere filan bakabiliyorum ancak 80 portundan işlem yapamıyorum. Ayrıca sanal makinalarda internete bağlanmaz oldu "Unable to connect to the proxy server" hatası veriyorlar. Sanal makina içinde Fiddler2'yi açınca sorun düzeliyor. Telefon için henüz proxy server ayları verip girmeyi denemedim ancak ondada bununla ilgili sorun olduğunu düşünüyorum.

Ve diyorum ki "ne alaka lan?"

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Çözdüm acil uyumam gerek. yarın çözümü yazarım, yada silinebilir konu.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 1030 Toplam Mesaj: 2