Unable To Convert Mysql Date/Time Value To System.Datetime
-
C#'da Mysql veritabanında Text tipindeki bir kolondan aşağıdaki sorguyu hem parametre ile vererek hemde sorgu içine yazarak denememe rağmen "Unable to convert MySQL date/time value to System.DateTime" hatasını alıyorum. Sebebi nedir acaba? Sql Sorgusu: SELECT * FROM wp_posts w where w.post_name='cok-guzel-hareketler-bunlar-12-aralik-2010'
-
MySqlDataAdapter kullandığımda bu sorunu alıyordum. Çözüm bulamayınca mecburen MySqlDataReader'a geçtim. Kayıtlara geçsin belki birine lazım olur.
-
c# da bilmiyom ama asp ~ mysql çalışırken vermişti aynı hatadan
tarih bizde gün / ay / yıl şeklinde yazılıyo bazı ülkelerde ay / gün / yıl şeklinde ordan karıştırıyo.
database 'de veritipini datetime yerine varchar yaparak düzeltmiştim..
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------c# da bilmiyom ama asp ~ mysql çalışırken vermişti aynı hatadan
tarih bizde gün / ay / yıl şeklinde yazılıyo bazı ülkelerde ay / gün / yıl şeklinde ordan karıştırıyo.
database 'de veritipini datetime yerine varchar yaparak düzeltmiştim..
-----------------------------
zaten kolon 'text' tipinde, yani böyle bir arıza çıkartmamalı :) -
o çekeceğin başlık o şekilde mi yazıyo veritabanında wp_posts tablosunun içindeki post_name bilmemne olan yazı :| bunu tarih ile bir alakası olmasa gerek..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------o çekeceğin başlık o şekilde mi yazıyo veritabanında wp_posts tablosunun içindeki post_name bilmemne olan yazı :| bunu tarih ile bir alakası olmasa gerek..
-----------------------------
Evet o şekilde yazıyor.