Unicef & MSN Yardım Kampanyası
-
Unicef & MSN Yardım Kampanyası
Tabağınızdaki yemeği çöpe atmadan önce lütfen açlıktan ölen insanları düşünün!
Afrika`da açlıktan çocuklar ölmekte, Unicef`in MSN ile yaptığı anlaşma sonucu,
ölen ve geriye kalan çocuklar için yardım kampanyası başlatılmıştır.
Bu maili ne kadar çok kişiye gönderirseniz, bu anlaşma gereği 5 EURO, Unicef`in hesabına geçecektir.
Afrika ve tsunami çocuklarımıza. 'Şefkat Çağrısı'kampanyamıza katılın lütfen.
Aldığınız bu mail ve az sonra göndereceğiniz mailiniz 10 EURO kazandırdı bile Unicef`e.
Lütfen ölmekte olan çocukları yaşatalım. Her 3 saniyede 1 çocuğun açlıktan öldüğünü unutmayalım.
BU MAILI TÜM YAKINLARIMIZA YOLLAYINArkadaşlar konu bana mail ile geldi hepimiz bu mail kappanyasına katılalım
-
ya bırakın herkesi yaşatırsak doğal denge bozulur.birileri yüksek kaliteli yaşıyorsa birileri de yerlerde sürünecek demektir. doğanın bir kanunu bu. yardım işlerini abartmamak lazım bence...
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------
ya bırakın herkesi yaşatırsak doğal denge bozulur.birileri yüksek kaliteli yaşıyorsa birileri de yerlerde sürünecek demektir. doğanın bir kanunu bu. yardım işlerini abartmamak lazım bence...
-----------------------------tamamen katılıyorum, ölsünler tabi, dünyadaki fakir sayısının azalması lazım
-
fakeyi yedirirlerse görürsün sen kampanyanın en iyisini ;)
hajı ben böyle şeye pek inanmam... yani olurda msnden gelen postayla olmaz bu iş bence.. fakedir..
fake kampanyadır o ;)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------tamamen katılıyorum, ölsünler tabi, dünyadaki fakir sayısının azalması lazım
İkinizin de insanlıgına ... diorum baska biseye gerek yok:@ -
:) fake mail sistemi dikkat edin.. mail toplama ihtiyacı duyulduğu için bu yöntem aylardır kullanımaktadır...
-
mayrip bunu yazdı:
:) fake mail sistemi dikkat edin.. mail toplama ihtiyacı duyulduğu için bu yöntem aylardır kullanımaktadır...
-----------------------------aynen usta biliyozda konuşuyoz eywallah ;(
-
sallama bişey bence, zaten ark. dediğine katılıyorum ölüm olmazsa denge bozulur.. karışmayalım dünyanın dengesine
-
kartallar_76 bunu yazdı:
sallama bişey bence, zaten ark. dediğine katılıyorum ölüm olmazsa denge bozulur.. karışmayalım dünyanın dengesine
Olum tabii ki olcak ama arkadaların dedigi dogal seleksiyon denen olay hayvanlar icin gecerlidir. İnsanlar ıcın de olsun demek sadece cahilliktir. O olecek siz, aileniz yada sevdiginiz insan(lar) olsa nolcak,, basmıyacan mı yaygararı???