folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Unicef & MSN Yardım Kampanyası

Unicef & MSN Yardım Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Unicef & MSN   Yardım Kampanyası
    Tabağınızdaki yemeği çöpe atmadan önce lütfen açlıktan ölen insanları düşünün!

Afrika`da açlıktan çocuklar ölmekte, Unicef`in MSN ile yaptığı anlaşma sonucu,
    ölen ve geriye kalan çocuklar için yardım kampanyası başlatılmıştır.  
    Bu maili ne kadar çok kişiye gönderirseniz, bu anlaşma gereği 5 EURO, Unicef`in hesabına geçecektir.
    Afrika ve tsunami çocuklarımıza. 'Şefkat Çağrısı'kampanyamıza katılın lütfen.
    Aldığınız bu mail ve az sonra göndereceğiniz mailiniz 10 EURO kazandırdı bile Unicef`e.
    Lütfen ölmekte olan çocukları yaşatalım. Her 3 saniyede 1 çocuğun açlıktan öldüğünü unutmayalım.
    BU MAILI TÜM YAKINLARIMIZA YOLLAYIN

Arkadaşlar konu bana mail ile geldi hepimiz bu mail kappanyasına katılalım

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    ya bırakın herkesi yaşatırsak doğal denge bozulur.birileri yüksek kaliteli yaşıyorsa birileri de yerlerde sürünecek demektir. doğanın bir kanunu bu. yardım işlerini abartmamak lazım bence...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

PIROMANTANRI bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya bırakın herkesi yaşatırsak doğal denge bozulur.birileri yüksek kaliteli yaşıyorsa birileri de yerlerde sürünecek demektir. doğanın bir kanunu bu. yardım işlerini abartmamak lazım bence...

tamamen katılıyorum, ölsünler tabi, dünyadaki fakir sayısının azalması lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

fakeyi yedirirlerse görürsün sen kampanyanın en iyisini ;)

hajı ben böyle şeye pek inanmam... yani olurda msnden gelen postayla olmaz bu iş bence.. fakedir..

fake kampanyadır o ;)

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:

PIROMANTANRI bunu yazdı:

tamamen katılıyorum, ölsünler tabi, dünyadaki fakir sayısının azalması lazım

İkinizin de insanlıgına ... diorum baska biseye gerek yok:@

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    :) fake mail sistemi dikkat edin.. mail toplama ihtiyacı duyulduğu için bu yöntem aylardır kullanımaktadır...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    :) fake mail sistemi dikkat edin.. mail toplama ihtiyacı duyulduğu için bu yöntem aylardır kullanımaktadır...

aynen usta biliyozda konuşuyoz  eywallah ;(

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek
    sallama  bişey bence,  zaten ark. dediğine katılıyorum ölüm olmazsa denge bozulur.. karışmayalım dünyanın dengesine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    kartallar_76 bunu yazdı:
    sallama  bişey bence,  zaten ark. dediğine katılıyorum ölüm olmazsa denge bozulur.. karışmayalım dünyanın dengesine
    Olum tabii ki olcak ama arkadaların dedigi dogal seleksiyon denen olay hayvanlar icin gecerlidir. İnsanlar ıcın de olsun demek sadece cahilliktir. O olecek siz, aileniz yada sevdiginiz insan(lar) olsa nolcak,, basmıyacan mı yaygararı???

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 1234 Toplam Mesaj: 9