ÜNİ.De UZAKTAN EĞİTİM
-
arkadaşlar universitede uzaktan eğitim nasıl sizce birde mezun olunca alınan diplomada gidip ünide okuyanla uzaktan eğitim alan kişinin diplomasında arasında fark oluyormu
-
computerwolf bunu yazdı:
arkadaşlar universitede uzaktan eğitim nasıl sizce birde mezun olunca alınan diplomada gidip ünide okuyanla uzaktan eğitim alan kişinin diplomasında arasında fark oluyormu
uzakten eğitimin amacı zaten bu okumaya zamanı,maddi gücü,olmayan çalışan, işini bırakamayan insanlar tarafından tercih ediliyor.verilen diploma önlisans oluyo.ve bitirdiğin 2 yılın sonunda tekniker ünvanı alıyorsun tabi tekniker her bölüm için değil.ben bilgisayar teknolojisi ve programlama yı seçtim bu yıl sondan bir önceki tercihimdi ve o geldi.yani welhasıl kelam 2 yıllık üniv okuyan elamanla uzaktan eğitimle okuyan elamanın aldığı diploma arsında fark yok.ikiside önlisans oluyo.daha sonra dikey geçiş sınavına katılıp 2 yıl daha okuma hakkı kazanırsan o 2 yılı üniversitede okuma olanağı sağlıyo.walla bana çok cazip geldi.neyse başka kafana takılan soru varsa sorabilirisin yardımcı olabildiysem ne mutlu... -
bi de ne kadar uzaktan eğitildin o yazıyo. mesela sen istanbuldasın uni ankarada diplomada mesafe kısmına aşağı yukarı 500km yazıyolar.
-
tagext bunu yazdı:
bi de ne kadar uzaktan eğitildin o yazıyo. mesela sen istanbuldasın uni ankarada diplomada mesafe kısmına aşağı yukarı 500km yazıyolar.
harbi mi diyon sen?? -
ehueheheueheh ::))
-
Diploma sadece amacı alınmak ise bir kağıttır. Emek verilmiş ise ödeldür ve bu ödül çok işine yarar... Diplomanın (özellikle) lisans düzeyinde çok önemi yok bir uzmanlık veya derinlemesine öğrenmeyi amaçlamaz... İnsan tembel bir yaratık tek başına öğrenmeye sebat edemediğinden antik Yunan üni.leri kurulmuş;)) Bence emek ver ne olursa olsun emek ver...
-
Yesevi üniversitesi var benim bildiğim kuruluş kanunda yök veya herhangi kurumun diploma denkliği aranmaz , denktir gibi birşey vardı sınavlar ankarada yapılıyor ve mühendis ünvanı alıyorsun yıllık 1000 dolar dı yanlış hatırlamıyorsam , ben hatta bir ara kafayı bozdudum ikinci fakülteyi okuyayım diye :) sonra zor geldi dötüme :D
-
Sakarya Üniversite'sinin vardır birde boyle bölümü. İDO (internet destekli öğretim) normal diplomalarla aynı diplomayı veriyor, hatta bu bolumlerden aldığı paranın hazzıyla her seni yeni bolumler ekliyor İDO ya. Örgün öğrenimin yerini tutmaz ama boşvermez üzerinde durursan derslerin işe yarar. fizilal in dediği gibi yani.
-
Sakarya üni. bir israil firmasından aldı... Adamlar sadece çeviri yaptılar... Adını unuttum şirketin içeriği bile adamlar veriyor... Komedi bence
-
valla ben yüksek puanla açıkta kalınca çukurova uzaktan eğitim bilg.programcılığını seçeceğim..off a.k
Toplam Hit: 1489 Toplam Mesaj: 10