Unity 3D Kurulum Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bi oyun oynucam unity 3d kur diyo tamam diyorum resmi sitesinden indirip kuruyorum tekrar açıyorum sayfayı tekrar indir kur diyo açmıyo oyunu deli oldum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

bi oyun oynucam unity 3d kur diyo tamam diyorum resmi sitesinden indirip kuruyorum tekrar açıyorum sayfayı tekrar indir kur diyo açmıyo oyunu deli oldum

Onlıne  web tarayıcı uzerınden oynanan bı oyun var Cs gıbı bende aynı uygulamayı kurdum ama calısmadıydı. kullandıgın mevcut tarayıcıyı guncelle ve tarayıcı  eklentılerıne de bak orda  cakısan bırsey olabılır. Örn: Chrome de actıgın  oyunu Mozılla da acmayı dene ama guncel Unıyt ve guncel tarayıcı olmalı. bır dene olmazsa  alternatıf çözumler gelıcektır hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

yok hocam öyle değil :D unity 3d bir oyun motoru o oyun motorunu indiriyosun sen o indirdiğin oyun yapımınıa yarıyor.. senin indirmek istediğin unity web player

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

yok hocam öyle değil :D unity 3d bir oyun motoru o oyun motorunu indiriyosun sen o indirdiğin oyun yapımınıa yarıyor.. senin indirmek istediğin unity web player

tamam canım unity web player indiriyorum işte ama olmuyo bazı oyunları açıyo bazılarını açmıyo indir diyo zaten indirdiğim dosyayı tekrar download ediyo kuruyorum yine aynı en son sürümü takip ediceğimiz bi yer varmı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

siteden exesini kurdum web playerın ayrıca oyunu açmayı deneyince böyle bi zip dosyası indiriyo bunuda system32'nin içine salladım hala aynı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

siteden exesini kurdum web playerın ayrıca oyunu açmayı deneyince böyle bi zip dosyası indiriyo bunuda system32'nin içine salladım hala aynı

tamam hacı işte dedgm sey :D

Toplam Hit: 1013 Toplam Mesaj: 6