Unity Build Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

Unity de bir çalışmam var android apk cıktısı almak istiyorum . build ederken benden android sdk klasörümde roid-sdk-windows isimli dosyanın konumunu istiyor sdk yı kurdugum dizine gidiyorum böyle bir klasör yok . jdk , android sdk hepsi sorunsuz kuruldu ama bu roid-sdk-windows klasörü yok neden yok yada varsa neden bulamıyor . ya gercekten yaklasık 3-4 saattir ugrasıyorum bi sonuca varamadım. sorunu cozmeme yardımcı olabılecek varmı veya unity de sorunsuz build edebilen varsa dosyamı yollasam apk build edebilir mi ?

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

androdi sdk in kurulumu yok hocam, bir zip şeklinde indirmişsindir ve onu açmışsındır. o klasörü bulmaya çalış, bendekinde içeriği şöyle

http://i.hizliresim.com/NVNj7g.png

bu klasörü bulduktan sonra unity de gösterebilirsin sdk klasörünü.. değiştirmek için burayı takip et

Unity > Preferences from the menu and then clicking on External Tools in the preferences window.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h0rtl4kk
    h0rtl4kk's avatar
    Erkek

Sadece android sdkyımı indirdin yoksa adt bundle'ımı indirdin ? (adt bundle içerisinde eclipse'de var)

Eğer sadece sdk ise unityde Edit - Preferences - Android Sdk Location yerine tıklayıp indirdiğin sdk klasörünü (adt bundle indirdiysen yine klasör içinden sdk klasörünü) seçmen lazım.

Sonrasında build edebilirsin.

Not : Sdknın tam emin değilim ama 21-22-23 sürümünde bir sorun var unityde build ederken hata veriyor. Bu konuyu bi araştır olmadı eski sürüm sdkyı indir mesela v20 gibi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

bu işine yarar :) 

http://yasirkula.com/2013/07/17/unity-android-sdk-kurulumu-resimli-anlatim/

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 1183 Toplam Mesaj: 4