Unity Popup Window Nasıl Yapılır
-
slm müridler.bayadır bunun üstüne uğraşıyorum.bi türlü yapamadım.unitynin kendi videosunda bi adam yapıor aynısını yaptım olmadı. başkasının videosunu izledim yine yapamadım.
böle bilale anlatır gibi bir arka planda button ve popup olacak şekilde panel içinde button ve panel içindeki butona basınca print() verecek bişi lazım
çok denedim ama olmadı, nerde hata yaptıgımıda bulamadım.popup kadar kolay bişiyi yapamayınca insan sinir oluo
nese yardımlarınızı bekliorum. isteyen olursa teamviewer da olur
edit: c#
Ekerci tarafından 10/Haz/15 15:19 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam pek bi bilgim yok unity konusunda ama adamın nasıl yaptığının linkini ve kendi yazdığın kodu atarsan yardımcı olmaya çalışırım
-
neden çalışmadı ki hocam, yeni bir proje açıp orada dener misin.. Ben denedim şimdi oldu

bu kodu kullandım
private bool showPopUp = false; void Update() { // put your if statement here and set showPopUp to true if the condition is true // put an else statement to set the bolean to false if it is not true } void OnGUI() { if (showPopUp) { GUI.Window(0, new Rect((Screen.width/2)-150, (Screen.height/2)-75 , 300, 250), ShowGUI, "Invalid word"); } } void ShowGUI(int windowID) { // You may put a label to show a message to the player GUI.Label(new Rect(65, 40, 200, 30), "PUT YOUR MESSAGE HERE"); // You may put a button to close the pop up too if (GUI.Button(new Rect(50, 150, 75, 30), "OK")) { showPopUp = false; // you may put other code to run according to your game too } }http://forum.unity3d.com/threads/how-to-create-a-pop-up-window.96290/#post-629662
-
hocam yaptım popu ama başka sorunları var şimdide :D arka planı inactive edemiorum.popup geldiği zaman canvastaki popuplar inactive oluo ama arka planda 3d obje varsa onlar tıklanabilio.bi mürid bişiler anlattı deneyecem zamanım olunca