folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Univeristeye Projemi Tanıtmak İçin Döküman Hazırlıyorum (Yardım)

Univeristeye Projemi Tanıtmak İçin Döküman Hazırlıyorum (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocaalar daha öncede bahsettiğim gibi projemi üniye tanıtacağım bu tanıtım raporunu nasıl hazırlamalıyım örnekleri varmı neleri barındırmalıyım 

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

prezi yi tavsiye ederim.. 1 gününü alır öğrenmek ama çok etkileyici izler bırakır

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

prezi yi tavsiye ederim.. 1 gününü alır öğrenmek ama çok etkileyici izler bırakır

hocam prezi de son durum nedir? ben kullandığımda sol altta logosu çıkıyodu pek rahatsız edici değil ama bizim sunumun hakkı adamlara geçiyordu yani isteseler yayınlayabilirler başka bir yerde. hala geçerli mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bilgim yok hocam ben premium kullanıyorum onda öyle bi logo yoktu, belki free hesaplarda öyle bir şeyler olabilir.

ama cidden çok etkileyici sunumlar hazırlanıyor, daha önce hem yerli hem yabancı hocalara hazırlamıştım sunumları, hepsi çok beğendi, hatta içerik yerine sunuma odaklanmışlardı.. 

unbalanced tarafından 28/Şub/14 01:39 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam sunum şekşinde değilde döküman hazırlayacam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sunum da hazırla hocam eğer hocalara vereceksen 5-10 dk lık bir zamanlarını alacağını söyle, önlerine de ver kağıtları baksınlar..

döküman hazırlamak yerine makale nasıl hazırlanır onu araştır, bu adamlar akademisyen olduğu için böyle şeylere aşinalardır. O yüzden güzel bir makale hazırlarsan daha iyi olur. internette yığınla makalenin nasıl hazırlanacağı ile ilgili kaynaklar var.

tabi makaleden kast ettiğim, dergilerde yayınlanan bilimsel makalelerdir. 

örnek verirsem şurada bir makale var

http://www.eejournal.ktu.lt/index.php/elt/article/view/893/1018

uluslararası alanda yayımlanmış bir makale. bu tarzda makale hazırlamak daha iyidir. kısa öz ve anlaşılır. farklı bir şey arıyorsan bilemem ama akademisyenlere makale tarzında bir şey sunmak ciddiyetini ve iş bilirliğini gösterir bana göre

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cicosz
    cicosz's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

sunum da hazırla hocam eğer hocalara vereceksen 5-10 dk lık bir zamanlarını alacağını söyle, önlerine de ver kağıtları baksınlar..

döküman hazırlamak yerine makale nasıl hazırlanır onu araştır, bu adamlar akademisyen olduğu için böyle şeylere aşinalardır. O yüzden güzel bir makale hazırlarsan daha iyi olur. internette yığınla makalenin nasıl hazırlanacağı ile ilgili kaynaklar var.

tabi makaleden kast ettiğim, dergilerde yayınlanan bilimsel makalelerdir. 

örnek verirsem şurada bir makale var

http://www.eejournal.ktu.lt/index.php/elt/article/view/893/1018

uluslararası alanda yayımlanmış bir makale. bu tarzda makale hazırlamak daha iyidir. kısa öz ve anlaşılır. farklı bir şey arıyorsan bilemem ama akademisyenlere makale tarzında bir şey sunmak ciddiyetini ve iş bilirliğini gösterir bana göre

ya da buna alternatif olarak proje için giriş gelişme sonuç bazlı bir ufak kitapçık hazırlayabilirsin. ben bilgi işlem için rapor hazırladığımda bu tarz bir şey hazırlamıştım ekler kısmında da kalem kalem maliyet hesabını vermiştim. komisyon üyeleri de beğenmişti. ne de olsa proje dediğin maliyet verim üzerine kurulu.

Toplam Hit: 710 Toplam Mesaj: 8