folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Bölüm Seçme Hakkında Fikir ? ( Aöf )

Üniversite Bölüm Seçme Hakkında Fikir ? ( Aöf )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mrb müridler ve mürideler. Konuya direk gireyim. İşletme 3.sınıf okuyorum aöf. 2 yıldır aynı bölüm sevmiyorum sevemiyorum. Bölüm değiştireceğim ve bu yıl yeni bölümler açılmış ben direk geçebileceğim. Daha önceden iktisad vardı onu da sevmiyorum ztn.

Siz olsanız şu 5 bölümün içinden hangisini seçerdiniz ? seçiminizden sonra sebep belirtirseniz sevinirim.

1 - konaklama işletmeciliği
    2 - kamu yönetimi
    3 - uluslararası ilişkiler
    4 - maliye
    5 - çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hiç kimsenin fikri yok mu yani simdi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

Bu sene benim bilgi yönetimi bitiyor bende uluslararası ilişkiler bölümüne geçicem 3 sınıftan isim olarak daha cazip

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arastırdım tüm bölümleri netten biraz önce. iş imkanı olarak ve yabancı dilimi  de geliştirebilme kaçısından konaklama işletmeciliğine yakın hissettim kendimi. Uluslararası ilişkilerde de çok fazla geliştiririm bu doğru ama,siyasetmiş diplomasiymiş fln hiç sevmediğim işler. yrn da bakarım ama büyük ihtimal konaklama işl. secicem. Ayrıca bence sen uluslararası ilişkileri tekrar bi araştır sıkıcı bi bölüme benziyo :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

2 yillik bolum secme. diplomada aof yazar. 4 yilliklarda anadolu univ yaziyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zfr321
    Zfr321's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bende ön lisans bitirdim. Bu sene 4 seneliği tamamlamak için dikey geçiş yapacağım. İşletmeyi seçmeyi planlıyordumda bir arkadaşım kamu yönetimini seçti. Benimde doğal olarak kafam karışmaya başladı. Açıkcası bölümler hakkında da pek bir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar bana hangi bölümü önerirler acaba. İleride o işi yapmak için okumuyorum 4 sene mezun olayım askerlik kısa dönem olsun diye düşünüyorum.

Zfr321 tarafından 09/Eki/12 10:22 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

2 yillik bolum secme. diplomada aof yazar. 4 yilliklarda anadolu univ yaziyor.

4 yıllıklarda da iktisat/işletme fakültesi yazıyor.Normal örgün eğitim veren Anadolu Üniv. de İİBF olarak geçiyor.Yani her türlü aöf olduğu belli.Örgün görünümlü aöf diye bişey yok.2 yılı da 4 yılı da aöftür..

Toplam Hit: 753 Toplam Mesaj: 7