folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite De 1.8 Kuralıını Tam Olarak Bilenler

Üniversite De 1.8 Kuralıını Tam Olarak Bilenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar bu ünide 2 .sınıftayım sanırım 1.8 e takılıcam şimdi yıl sonuna 1.8 i yakalayamazsam tam oalrak ne oluyor dönem mi uzuyor yıl mı uzuyor.

altan bana 1. sınıftanmı ders vericekler 2 . sınıtanmı ders verilir.  o yıl hesap yaparken bu sefer nasıl hesap yapılacak

diyelim ben 1.7 ile kaldım ve bana altan ders vericekler 1.7 yi 1.8 yapmak için tüm dönem boyunca 2 ders alsam olur mesela bu mümkünmü 1.8 i yakalayamadığımda bnei bekleeyen şeyler tam oalrak nedir sırası ile

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Kaç tane soru var orda öyle :)

1.8 yapamazsan üstten ders alamazsın. Alttan kaldıklarını alırsın sadece zorunlu olarak..

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

tamam diyelim bir dönem uzadı ve o dönem geçtim diyelim diğer yarı yıl 3 sınıfın 2. döneminden direk ders almaya başlayabilecekmiyim?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Barisates
    Barisates's avatar
    Erkek
    Arkadaşım 1.8 gözetim sınırıdır altında kalırsan gözetime girersin.Gözetimde kalırsan belli kredi alırsın mesela ben itüde okuyorum gözetimde sadece 15 kredi alabiliosun uzatmak fln die şart yok yani.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

tamam diyelim bir dönem uzadı ve o dönem geçtim diyelim diğer yarı yıl 3 sınıfın 2. döneminden direk ders almaya başlayabilecekmiyim?

Aynen öyle. Üçün birini almadan üçün ikisini alacaksın direkt :)

Türkçe'nin esnekliği sayesinde bi bakıma iyi bir olay :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek
    ustam 1.8 in altında kaldığın sürece yeni ders alamazsın.yani arkadaşların 3. sınıf 1. dönemi okurlarken sen o dersleri alamazsın. ya kaldığın dersleri tekrar alıcaksın yada düşük olan dersleri tekrar alıp yükselticeksin. 1.8 üstüne çıktığın andan itibaren tekrar arkadaşlarınla aynı kredi yükünde yeni ders alabilirsin. tabi her okulda sistem aynı değil ama muhtemelen böyledir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek
    bizde daha farklı eğer ganonon 1 altındaysa 18 kredi ders alabilirsin, 1 ile 2 arasındaysa 27 kredi, 2 nin üzerindeysen 36 kredi ders alabilirsin. tek şart kaldığın dersleri almak zorunda olman.

boş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Barisates bunu yazdı:
    Arkadaşım 1.8 gözetim sınırıdır altında kalırsan gözetime girersin.Gözetimde kalırsan belli kredi alırsın mesela ben itüde okuyorum gözetimde sadece 15 kredi alabiliosun uzatmak fln die şart yok yani.

AHAHAHA tecrübe konuşuyo asdasd gözetimde bu arkadaş ifşa ediyorum :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bizde 2.0 ganonun üstünde 28 yük kredilik ders alabilirsin...

1-2 arasında %75 ini alabilirsin

1 altında ies %50 sini alabilirsin...

yani üniversiteye göre değişiyor, yürürlükteki kanunu incele üniversitenin ana sayfasından...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

patates bu her ünide değişir abi git kendi üni öğrenci işlerine veya bilen arkadaşlarına sor..bizim okuldada 1.8 kalktı geçen sene..öle bişey kalmadı aq..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    CaPTiXX bunu yazdı:

patates bu her ünide değişir abi git kendi üni öğrenci işlerine veya bilen arkadaşlarına sor..bizim okuldada 1.8 kalktı geçen sene..öle bişey kalmadı aq..

öğrenci işlerine git diyorsun ya zaten gitmediğim için okulun yolunu bilmememden kaynaklanıyor durum. öylleki 3 5 hocayı sadece vize ve finalde ilk defa gördüm gerçi işte not ortalamam 1.3 bı dönem ve diğer dönemde toplam ta 36 kredi alıcam hepsinden cc bile geçsem okul uzamıyoda ben pimpirik yapıyorum işt
Toplam Hit: 4105 Toplam Mesaj: 11