folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversite Değiştirme Hakkında Yardım Lazım

Üniversite Değiştirme Hakkında Yardım Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Şimdi ben dokuz eylülde jeoloji müh. okuyorum,İstanbul üni. jeoloji müh. geçiş yapmak istiyorum. geçiş yapmak için neler yapmam gerekli? kamü. ortalama 3.0ın üstünde olması gerekli felan dedilerde bu konu hakkında hiç bir fikrim yok ve ortalamamda 3.0 hayatta gelmez :) başka geçiş yolları varmı ? össye yeniden giremem kayıt yaptırmadım

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Ben geçiş yaptım bi üniversiteden bi üniversiteye. öncelikle geçiş için 2 yıllıksan yarı dönemde veya dönemin sonundada geçebilirsin. 4 yıllıksa dönem sonunu bekliyeceksin yarı dönemde olmaz.

herneyse ondan sonra ortalamanın iyi olması lazım 3.00 diye bi kıstas yok ama 3.00 üzerinde olursa şansın artar. okuldan not durum belgesi transkrip disiplin suçu alıp almadığına dair belge 5 adet resim ve bir dilekçe ile (yatay geçiş yapmak istediğine dair) bu belgeleri alıyorsun geçiş yapmak istediğin okula götürüyorsun.

yatay geçiş başvuru tarihleri üniversitenin sitesinde açıklanır ve genelde süresi çok kısada o sürede halletmen gerek. bunları yaptıktan sonra senin gibi başvuran kişilerin not durumları otomasyon ile sıralanır en yüksekten küçüğe en geç 1 hafta sonrada açıklanır kazandınız kazanamadınız diye üniversitenin sitesinde veya arayıpta öğrenebilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben geçiş yaptım bi üniversiteden bi üniversiteye. öncelikle geçiş için 2 yıllıksan yarı dönemde veya dönemin sonundada geçebilirsin. 4 yıllıksa dönem sonunu bekliyeceksin yarı dönemde olmaz.

herneyse ondan sonra ortalamanın iyi olması lazım 3.00 diye bi kıstas yok ama 3.00 üzerinde olursa şansın artar. okuldan not durum belgesi transkrip disiplin suçu alıp almadığına dair belge 5 adet resim ve bir dilekçe ile (yatay geçiş yapmak istediğine dair) bu belgeleri alıyorsun geçiş yapmak istediğin okula götürüyorsun.

yatay geçiş başvuru tarihleri üniversitenin sitesinde açıklanır ve genelde süresi çok kısada o sürede halletmen gerek. bunları yaptıktan sonra senin gibi başvuran kişilerin not durumları otomasyon ile sıralanır en yüksekten küçüğe en geç 1 hafta sonrada açıklanır kazandınız kazanamadınız diye üniversitenin sitesinde veya arayıpta öğrenebilirsin.

çok sağol hocam :) , ekstra bi sorum daha olucak biriside geçen aklıma soktu kaymakamlıktan alınan fakirlik belgesiyle okuyamıyorum burda diyip geçiş yapıyolarmış varmı böyle bi olay çünkü benim kesin istanbula geçmem lazım bu yıl :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

valla öyle bişey ben hiç duymadım hacım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

çok sağol hocam :) , ekstra bi sorum daha olucak biriside geçen aklıma soktu kaymakamlıktan alınan fakirlik belgesiyle okuyamıyorum burda diyip geçiş yapıyolarmış varmı böyle bi olay çünkü benim kesin istanbula geçmem lazım bu yıl :(

fakirlik belgesiyle kayıt dondurursun en fazla diye biliyorum

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

Noldu beğenmedin mi Tınaztepe'yi, :D Orman'dan ceylan avlasan yaşar gidersin orda, ne işin var istanbulda :D

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Sscheme bunu yazdı:

Noldu beğenmedin mi Tınaztepe'yi, :D Orman'dan ceylan avlasan yaşar gidersin orda, ne işin var istanbulda :D

tınazla bi problem yok :D dağ iklimini yaşıyoruz :D, istanbula geçmem gerekiyo bikaç sebepten dolayı :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

tınaztepe de yaşanır mı lan :D dün buca maçına gittim ordan geçtim dedim burası ne boyle..bornovanın ege üni nin gözünü seviim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

iMPaLa bunu yazdı:

tınaztepe de yaşanır mı lan :D dün buca maçına gittim ordan geçtim dedim burası ne boyle..bornovanın ege üni nin gözünü seviim

neyi var hocam tınaztepenin,kampüsü alsancak sahilin kenarına koydularda bizmi gitmedik :D

Toplam Hit: 3254 Toplam Mesaj: 9