Üniversite Ders Yürütme Kurallar Vs. Hakkında Bilgisi Olanlar ?
-
Arkdaslar Pc programcılık Bolumu okuyorum.
Asp.net Dersıne Asp.net bılgısı 0 olan bı arastırma gorevlısını dıktıler basımıza
ve bugun vıze sınavından bolumun cogu kaldı.
Derste fb-gs geyık vs. harıcınde bısı olmuyor
sınavda kazık gıbı sorular verım oldukca dusuk bı sınav ve ders cızelgesı ıcerısındeyız
NE YAPMAMIZI ONERIRSINIZ BASINA GELEN VARMI
SİKAYET VS. GIBI YAPILABILIRMI ?
// SADECE BILGISI VE TECRUBESI OLANLAR YORUM YAPARSA SEVINIRIM -
eğer okulun kadrolu elemanı ise ve o dersi verecek başkası yok ise yapacak birşey yok hocam.Ogrenci işlerine yada okulun evrak kayıt bölümüne bütün sınıf dilekçe yazabilir ders hakkında.Yönetime gider dilekçe incelenir v.s. bu süre içersinde vize-final geçmezse uyarı yapılır hoca.sınavlar geçerse zaten kalan kalır uyarı yapsa kaç yazar.Dönem ortasında hoca degiştigini görmedim.Adamı bir şekilde kafalıcaksınız yada cok super kopya sistemi yada bilgisi ile sınava girip adamı dik birşeyin üzerine oturmaya davet edeceksiniz.(ege üni. benim bölümde sistem böyledir)
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
eğer okulun kadrolu elemanı ise ve o dersi verecek başkası yok ise yapacak birşey yok hocam.Ogrenci işlerine yada okulun evrak kayıt bölümüne bütün sınıf dilekçe yazabilir ders hakkında.Yönetime gider dilekçe incelenir v.s. bu süre içersinde vize-final geçmezse uyarı yapılır hoca.sınavlar geçerse zaten kalan kalır uyarı yapsa kaç yazar.Dönem ortasında hoca degiştigini görmedim.Adamı bir şekilde kafalıcaksınız yada cok super kopya sistemi yada bilgisi ile sınava girip adamı dik birşeyin üzerine oturmaya davet edeceksiniz.(ege üni. benim bölümde sistem böyledir)
-----------------------------hocam biz degiştirdik :D verdik dilekçeyi babalar giibi gönderdik hocayi :D:D
-
tranceport bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------hocam biz degiştirdik :D verdik dilekçeyi babalar giibi gönderdik hocayi :D:D
-----------------------------bilemem hocam mevzu degisiktir belki:D şahsen Ege MYO'da hertarafımızı yırttık olmadı:D ne mutlu sana.
-
Bende oyle dusundum zaten sınavlar baslamıs donem ortası ama yıne bı caresı varmıdır dıye sordum
butun herkez dılekce versede ıslemez bu egıtım sıstemınde
-
yazık edıolar mıllete.Dünyanın hakimi olabilecekken günden günde parçalanıyoruz.Kaçabilen başka ülkelere kaçıyor mecburen.Beyin göçü oluyor.Bu durumda kim olsa kaçmazki geleceğini düşünüp.Aslında ağır işleyen bir sürgün gibidir bilmem kaç yıldır sürülen hayat.Ülkedeki refah yapılan hırsızlıklara oranla bile daha alt seviyededir.Geleceği karanlık Türkiyeye yaktık bir ampul diyenlere bir inattır senın yaptığın hamleler.Fakat dinleyen insanlar bayat...