Üniversite Diploma Alma
-
Ben sımdı kazandım unıversıteyı onceden baska unı okuyordum ben sımdı eskı unıden dıplomayı oylace gıdıp alabılrmym ?
-
okuyordum geniş bi cümle şimdi soru şu: eskiden okuduğun okulu bitirdinmi?
-
baltalamak gibi olmasın ama ben de bişi sorayım başka konu açmayalım boşu boşuna aynı şeyler nasılsa :)
benim kardeşim geçen sene ankara su ürünleri mühendisliğini kazandı kaydını yaptı herşey tamam ama gitmedi ikinci dönem harcını da yatırmadı şimdi bu sene başka bi üniversite başka bölüm kazandı yarın diplomasını almaya gidecek ankaraya acaba ödemediği harcı da yatırmasını isterler mi ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
baltalamak gibi olmasın ama ben de bişi sorayım başka konu açmayalım boşu boşuna aynı şeyler nasılsa :)
benim kardeşim geçen sene ankara su ürünleri mühendisliğini kazandı kaydını yaptı herşey tamam ama gitmedi ikinci dönem harcını da yatırmadı şimdi bu sene başka bi üniversite başka bölüm kazandı yarın diplomasını almaya gidecek ankaraya acaba ödemediği harcı da yatırmasını isterler mi ?
-----------------------------edit
-
kaydını sildirip diplomanı alabilirsin, aynı durumdayız ben de gidip diplomamı alacağım. Ha olmuyor dien varsa arkadaşım alırken gördüm diplomasını..
-
Sammy bunu yazdı:
Ben sımdı kazandım unıversıteyı onceden baska unı okuyordum ben sımdı eskı unıden dıplomayı oylace gıdıp alabılrmym ?
-----------------------------evet alabilrsin benim kardeşim de alacak, bugün gitti eski üniden diplomyı almak için.
-
Kardes ben lisans diplomasini istemiyorum lise diplomasini versinler yeter
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Kardes ben lisans diplomasini istemiyorum lise diplomasini versinler yeter
-----------------------------vericekler gidip al;)
-
Kaydını sildirip Harç ödemeden Lise diplomanı alabilirsin...
-
Dostlar bende yeni kazandım eskisini bıraktım. Diplomayı almanız için üninin verdiklerini (öğrenci kimlik , akbil , öğrenci karnesi) götüreceksiniz. Size diplomanızı verirler.Ben vekaletle yaptırdım . kendim malatyadayım istanbul ünide okuyordum.
-
GebesH bunu yazdı:
okuyordum geniş bi cümle şimdi soru şu: eskiden okuduğun okulu bitirdinmi?
-----------------------------yok kardesım bıtırmedım eskısını bıraktım yenısıne gıtcem lıse dıploması gereklı